Dana Rogoz nu poate să primească vizite în spital după ce a născut! Cum a reușit să fie surprinsă vedeta, chiar de la fereastra salonului, de către soț și fiu

+3 click pentru
galerie

Dana Rogoz nu poate să primească vizite în spital după ce a născut! Cum a reușit să fie surprinsă vedeta, chiar de la fereastra salonului, de către soț și fiu © instagram

Dana Rogoz este o mămică cu adevărat fericită, după ce ieri a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Vedeta se află în continuare în spital, însă din păcate nu poate să primească vizite. Chiar și așa, soțul și fiul lor au găsit imediat o soluție!

De ieri familia Danei Rogoz și a soțului său s-a mărit, actrița aducând pe lume cel de-al doilea copil! Vestea cea mare a fost dată chiar de ea pe contul de socializare, acolo unde i-a anunțat pe fani că a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase care poartă numele de Lia Elena. 

Vedeta este în culmea fericirii, însă din păcate nu poate să împărtășeasca asta cu niciun apropiat, deoarece din cauza coronavirusului, vizitele în spital sunt limite și chiar interzise, iar soțul acesteia, cât și fiul, nu îi pot fi alături în primele zile de după naștere.

Chiar și așa, cei doi au găsit o soluție rapidă pentru a-și vedea mama, respectiv soția, astfel că, ca în filme, aceștia au venit la geamul salonului și au privit-o pe proaspăta mămică.  Mai mult de atât, sufletul i s-a umplut de bucurie actriței, atunci când fiul a strigat din toată puterea cât de mult o iubește. 

”Au venit băieții până în dreptul ferestrei salonului nostru de la spital, să ne trimita pupicuri și să ne spună de la distanța celor 4 etaje cat de mult ne iubesc. Pe Vlad sigur l-a auzit toată strada strigând << te iubeeeeeesc, maamaaaa!!! >>.”, a scris Dana Rogoz pe pagina sa de Instagram. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro