Dana Rogoz și soțul său au împlinit 16 ani de relație! Mesajul emoționant al actriței, dedicat bărbatului iubit: ”Să fim mereu fericiți”

+3 click pentru
galerie

Dana Rogoz și soțul său au împlinit 16 ani de relație! Mesajul emoționant al actriței, dedicat bărbatului iubit: ”Să fim mereu fericiți” © Instagram

Fericire de nedescris pentru Dana Rogoz și soțul său! Cei doi au împlinit 16 ani de relație și se iubesc mai mult ca niciodată. Ce mesaj emoționant i-a dedicat actrița bărbatului iubit?

”Una dintre cele mai fericite zile din viața mea”

Dana Rogoz este una dintre cele mai apreciate și iubite actrițe de la noi din țară, reușind să ajungă la inimile tuturor cu zâmbetul gingaș și talentul de care a dat dovadă de fiecare dată. Are o familie minunată și un soț iubitor, iar astăzi, a fost una dintre cele mai fericite zile pentru frumosul cuplu, căci, au împlinit 16 ani de relație!

16 ani de iubire și momente frumoase, 16 ani în care au fost unul lângă celălalt necondiționat, 16 ani pe care Dana i-a povestit pe scurt, în câteva rânduri, pe contul de Instagram. Vedeta a postat o fotografie alături de cel mic și de bărbatul iubit, însoțită de un mesaj emoționant, dedicat în totalitate soțului său. 

Este mai fericită ca niciodată și se simte iubită și împlinită. ”Ambramburica” a ținut să-i mulțumească soțului său pentru toate momentele frumoase, în final dorindu-și ca fericirea lor să fie eternă. 

”Una dintre cele mai fericite zile din viata mea. Trebuie sa imi gasesc timp zilele urmatoare pentru a nota cat mai multe detalii: cum ne-au asteptat baietii in fata maternitatii cu flori, reactia lui Vlad cand a vazut-o prima oara pe Lia, cum s-a asezat pe jos in genunchi langa ea, cum a mangaiat-o si a pupat-o, cum se lauda la restul oamenilor care asteptau sa intre in spital ca e surioara lui si ca o cheama Lia Elena, cum am plans eu intruna de fericire in masina, pe drumul de intoarcere spre casa, cat timp Vlad ii canta Liei colindul lui preferat. Si cum am suflat apoi impreuna cu Radu in tortul nostru, caci azi implinim 16 ani de relatie. Sa fim mereu la fericiti ca azi!
P.S.: Sa ne tineti pumnii pentru prima noapte acasa. #iubireinfinita”
, a fost mesajul pe care l-a scris Dana pentru soțul ei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro