Dana Rogoz, singură la naștere? „M-a lovit vestea că nu aș avea vizitatori”

+3 click pentru
galerie

Dana Rogoz, singură la naștere? „M-a lovit vestea că nu aș avea vizitatori” © Instagram

Dana Rogoz se află în una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții ei. Frumoasa artistă a intrat de curând în al treilea trimestru de sarcină și este nerăbdătoare să devină din nou mamă. Vedeta are însă câteva motive de îngrijorare, deoarece este posibil ca în timpul sarcinii să fie singură, fără nicio persoană dragă aproape.

Dana Rogoz este o mămică foarte atentă și conștiincioasă. Actrița merge în mod regulat la doctor pentru a-și face controlul pentru sarcină. Ultima consultație a adus cu sine și o veste proastă. Stați liniștiți, bebelușul este complet sănătos. Mama lui însă nu este prea fericită, deoarece există șanse ca partenerul său de viață să nu-i poată fi alături la naștere, fiind posibil să-și vadă fetița avia după externarea din instituția medicală.

Artista le-a povestit admiratorilor, prin intermediul rețelelor de socializare, faptul că atât timp cât va sta în spital e posibil să nu aibă vizitatori, lucru ce o neliniștește pe Dana Rogoz.

„Azi am fost la control și fetița e bine, sănătoasă. În același timp, tot azi, m-a lovit vestea că Radu ar putea să nu fie alături de mine la naștere și că și-ar întâlni fetița abia la externarea din spital. Că nu aș avea vizitatori. Că aș fi singură. Știu că nu poți să prevezi o mulțime de lucruri ce țin de o naștere și că poate că greșesc că deja o compar cu prima experiență avută, dar în același timp, sunt prea multe necunoscute în acest moment ca să zic că pot sta perfect liniștită.... Mai sunt mame care urmează să nască în curând și care au aceleași gânduri?”, a scris Dana Rogoz pe contul său de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro