Dani Mocanu a zis cu gura lui! Ce avere a strâns până acum. Îți stă ceasul în loc!

+3 click pentru
galerie

Dani Mocanu a zis cu gura lui! Ce avere a strâns până acum. Îți stă ceasul în loc! © Arhivă

O fi el băiat de oraș, dar rămâne mereu modest! Sau cel puțin asta dă de înțeles Dani Mocanu, care a ținut să se ia de toți oamenii care uită de unde au pornit și care lasă succesul și banii să li se urce la cap.

În stilul său caracteristic, Dani Mocanu a făcut aceste remarci cu precizarea faptului că a strâns o avere chiar impresionjantă!

Ce avere are Dani Mocanu

La 27 de ani, succesul din industria muzicală i-a umplut deja conturile lui Dani Mocanu. Cântărețul, care a pornit de jos, dintr-o peripadă când abia avea bani de un suc, a acumulat câteva milioane bune de euro, datorită pieselor lui care devine constant hit-uri.

„În ziua de azi dacă dai de 2-3 lei, e la modă să îți iei arfe și să pozezi în mare smardoi sau cine știe ce mafiot. Orașele din România sunt pline, din păcate, de specimene de genul acesta ...

Eu am 27 de ani și am produs până la vârsta mea câteva milioane de euro singurel pe barba mea, dar caracterul meu a rămas la fel ca atunci, când poate nu aveam bani nici măcar de un suc. ( Cei ce mă cunosc pot confirmă )

Stați cu picioarele pe pământ fraților...”, a scris Dani Mocanu, pe rețelele de socializare.

A fost săltat de mascați, de ziua lui

Din nefericire pentru Dani Mocanu, piesele lui i-au adus și probleme. Un cântec în care pare să denigreze femei l-a pus pe radarul procurorilor, care l-au săltat cu mascații pe artist, chiar de ziua lui!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro