Dani Mocanu, din nou la tribunal: "Inculpatul vă salută pe toţi"

+2 click pentru
galerie

Dani Mocanu, din nou la tribunal: "Inculpatul vă salută pe toţi" © Facebook

Dani Mocanu a ajuns astăzi din nou la tribunal. Se pare că este o perioadă încărcată pentru artist, dat fiind faptul că în ultimele săptămâni a ajuns de mai multe ori pe mâinile autorităţile, din diferite motive. 

Dani Mocanu s-a fotografiat azi la tribunal, acolo unde s-a prezentat pentru un nou proces. A scris şi o descriere pentru prietenii lui de pe reţelele de socializare. 

"Inculpatul Mocanu va saluta pe toţi!!!", a scris Dani Mocanu în dreptul imaginii în care apare foarte serios, îmbrăcat elegant, dar lăsând totuşi cămaşa descheiată în partea de sus pentru a se vedea tatuajul de pe piept. 

A fost săltat de ziua lui

Dani Mocanu a povestit ce s-a întâmplat și cum s-a ajuns să fie adus cu forța, la Poliție, chiar în ziua în care a împlinit 27 de ani. 

„Pur și simplu trăim în România, nici procurorii nu mai sunt ce au fost odată. Am fost chemat pe 2 septembrie la Parchetul de pe lângă jud sec 1 București, eu eram în Germania la un concert. N-am putut să ajung la timp, fiindcă a avut întârziere avionul. Am luat legătura cu avocatul să anunțe procurul că vin mai târziu, el n-a vrut să înțeleaga și m-a informat că voi fi adus mai târziu cu mandat de aducere”, a explicat Dani Mocanu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro