Dani Mocanu, din nou „rege pe șmecherie”. S-a pozat cu un teanc de bani atât de mare, încât zici că e acordeon!

Dani Mocanu, din nou „rege pe șmecherie”. S-a pozat cu un teanc de bani atât de mare, încât zici că e acordeon! © Instagram

Dani Mocanu este, fără dar și poate, un adevărat rege peste regi. Celebrul manelist, care domină aproape tot timpul secțiunea de Trending de pe Youtube, se bucură și de popularitate, dar și de bani cu suita, așa cum are mereu grijă să ne arate.

Chiar recent, Dani Mocanu a postat două poze, în care le cere părerea fanilor într-o privință: cum îi stă mai bine, cu păr sau fără păr?

Bineînțeles, greu îți și este să te uiți la scalpul manelistului, având în vedere că în ambele fotografii ține niște teancuri „monstruoase” de bani, asemănate cu un acordeon de unii internauți.

Dacă au existat unii care s-au amuzat copios pe seama faptului că totul pare a fi o veritabilă „caterincă”, au existat și admiratori care chiar au oferit o părere sinceră legată de aspectul lui Dani Mocanu. Au și de unde! În urmă cu ceva vreme, cântărețul și-a făcut implant de păr – sperăm doar că nu îl și regretă!

Ce sumă fabuloasă primește pe lună

Dani Mocanu are bani de poate să doarmă pe ei. Manelistul se bucură de o „finanțare generoasă” în urma cântărilor, dar și în urma vizualizărilor pe care le primește pe Youtube. Și cum este mereu în top, putem spune că ajunge la niște sume chiar foarte frumoase.

Cântărețul câștigă lunar doar din YouTube mai mult de 10.000 de dolari pe lună, adică peste 120.000 de dolari pe an. Cu această sumă colosală, manelistul își poate face toate poftele și chiar să-și cumpere un bolid de lux pe fiecare lună.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro