VIDEO / Dovada că Dani Mocanu trăiește ca un ”rege”. Manelistul le-a aratăt fanilor cât câștigă în doar câteva zile

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Dovada că Dani Mocanu trăiește ca un ”rege”. Manelistul le-a aratăt fanilor cât câștigă în doar câteva zile © arhiva

Dani Mocanu întoarce banii cu lopata, iar asta la propriu vorbind. Cântărețul de manele și-a filmat averea pe care o face în doar o săptămână, însă se pare că nu este deloc mulțumit.

Dani Mocanu este considerat unul dintre cei mai apreciați artiști de manele de la noi, iar dacă stăm să analizăm numărul de vizualizări de pe contul său de socializare este cam evident acest lucru. Cântărețul este milionar în cifrele pe care le face la fiecare videoclip, însă totul se transformă în bani grei cu care artistul se laudă pe internet. 

Recent, Dani Mocanu a decis să le arate fanilor săi cât câștigă el în doar o săptămână, însă se pare că nu este deloc mulțumit de sumele câștige. 

Cel mai probabil ironic, cântărețul s-a filmat în timp ce număara mai multe teancuri de euro puse pe masă, dar a ținut să precizeze încă de la început nemulțuumirea câștigului. 

”Cam proastă săptămâna asta ... 😡să sperăm că săptămâna viitoare va fi mai Ok!”, a scris manelistul. 

Fanii au privit cu amuzament filmulețul postat și imediat au venit cu comentariile: ”Săptămâni din astea proaste că ale tale vreau și eu / Fără număr / Se vede cine are talent”, au fost doar câteva dintre reacțiile admiratorilor. 

Ce sumă fabuloasă primește pe lună 

Cântărețul câștigă lunar doar din YouTube mai mult de 10.000 de dolari pe lună, adică peste 120.000 de dolari pe an. Cu această sumă colosală, manelistul își poate face toate poftele și chiar să-și cumpere un bolid de lux pe fiecare lună.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cam proasta săptămâna asta ... 😡 sa speram ca săptămâna viitoare va fi mai Ok !

A post shared by Dani Mocanu (@danimocanu.oficial) on

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro