Dani Mocanu, luat la rost de fani pentru că s-a îngrășat: „Așa burtă?”

+3 click pentru
galerie

Dani Mocanu, luat la rost de fani pentru că s-a îngrășat © Arhivă / Instagram

Este regele trending-ului pe Youtube și reușește să se mențină în top chiar dacă are probleme cu legea! Dar se pare că nu este singura problemă cu care Dani Mocanu se confruntă. La cea mai recentă postare la bustul gol, manelistul și-a atras câteva comentarii legate de fizicul ei, care să zicem că nu este tocmai de body builder.

Dani Mocanu este un bine cunoscut „crai”, care nu se ferește niciodată de la a spune tot ce are pe minte. Unii spun că este „misogin”, pentru că are tendința să facă unele comentarii ceva mai... controversate, la adresa femeilor. Ba chiar un videoclip recent a fost criticat pentru astfel de tente și l-a băgat în mare belea cu legea.

Dani Mocanu a luat kilograme în plus

O astfel de glumă a încercat să facă și pe rețelele de socializare, însă oamenii au fost mai focusați pe aspectul manelistului. La bustul gol și dintr-un unghi care nu-l pune deloc într-o lumină bună, Dani Mocanu și-a atras criticile fanilor care au comentat asupra kilogramelor în plus și a... burticii!

„Bă, dar ce te-ai îngrășat așa? / Așa burtă? / Burtica aia este fenomenală / Te-ai cam îngrășat”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Cântărețul nu a răspuns acestor internauți, însă o comparație cu Dani Mocanu cel de acum câțiva ani le cam dă dreptate fanilor. Manelistul a luat puțin proporții, dar cu siguranță putem înțelege dacă nu a avut timp să se ocupe de fizicul lui prea atent!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro