VIDEO EXCLUSIV. Dani Mocanu, implicat într-un scandal de proporţii, într-un club Germania. L-au ţinut toţi bodyguarzii!

EXCLUSIV. Dani Mocanu, implicat într-un scandal de proporţii, într-un club Germania. L-au ţinut toţi bodyguarzii! © spynews.ro

Dani Mocanu a fost implicat într-un scandal de proporţii, într-un club din Germania. Artistul a fost calmat de bodyguarzii localului, care l-au ţinut, înainte să apuce să-şi împartă pumni cu Hamude, un tânăr cunoscut în showbiz, după un reality show.

Potrivit informaţiilor obţinute de la surse apropiate clubului, în exclusivitate pentru Spynews.roDani Mocanu se afla în Germania, într-un club, acolo unde era invitat să cânte. La un moment dat, cineva a dat o dedicaţie pentru el, în care spunea că este "cel mai smecher" din România. Hamude, aflat la microfon, nu a dedicaţia aşa cum i-ar fi plăcut lui Dani Mocanu, ci cu o atitudine de superioritate, ceea ce l-a enervat la culme pe acesta.

Imediat, Dani Mocanu s-a ridicat de la masă şi s-a dus spre el, pregătit să-i dea un pumn, spun sursele pentru Spynews.ro. Însă, ghidat de supărare, nu a reuşit să-şi ducă planul la bun sfârşit pentru că toţi bodyguarzii clubului au sărit şi l-au ţinut. 

În mâinile bodyguarzilor, Dani Mocanu l-a scuipat pe Hamude şi a spus tuturor că acesta este atras de bărbaţi. Apoi, manelistul şi-a văzut de drum, părăsind clubul din Germania. 

În ultimul timp, Dani Mocanu a fost în centrul unor evenimente care mai de care mai şocante pentru admiratorii săi. Toată lumea ştie despre intervenţia bizară a oamenilor legii care au descins înarmaţi până în dinţi pentru a-l ancheta pe manelist în legătură cu un videoclip muzical. 

Manelistul, care a mai avut probleme cu legea, fiind judecat pentru proxenetism, a realizat un videoclip în care apare batjocorind o domnişoară, presupusă prostituată. Totuşi, Dani Mocanu a menţionat că piesa este un pamflet. Oamenii legii n-au stat pe gânduri şi l-au săltat! Totul, în timp ce la Caracal procurorii şi poliţiştii au aşteptat să se trezească asasinul adolescentelor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro