Dani Mocanu, pe mâinile medicilor! A plecat în Turcia pentru o schimbare radicală

+3 click pentru
galerie

Dani Mocanu, pe mâinile medicilor! A plecat în Turcia pentru o schimbare radicală © Facebook

Dani Mocanu a ajuns astăzi pe mâinile specialiştilor, după ce a plecat în Turcia pentru o schimbare radicală. Ce-şi face? Ei bine, de acum înainte va fi total schimbat, căci va avea un look diferit faţă de cum îl ştiau oamenii până acum.

Dani Mocanu îşi face implant de păr. Alături de un prieten, artistul a plecat în Turcia, acolo unde specialiştii îl vor ajuta să aibă din nou podoabă capilară. Până acum a fost văzut mai tot timpul tuns zero, exceptând partea de pe mijloc a capului. 

Înainte de marea schimbare, Dani Mocanu s-a fotografiat şi a publicat imaginea pe reţelele de socializare. "Ultima poză chelioşi 💪Doamne Ajută ❤", a scris cântăreţul în dreptul fotografiei. Imediat a primit o mulţime de comentarii, iar admiratoarele aşteaptă să îl vadă după intervenţie.

A fost săltat de oamenii legii chiar de ziua lui

Dani Mocanu a povestit ce s-a întâmplat și cum s-a ajuns să fie adus cu forța, la Poliție, chiar în ziua în care a împlinit 27 de ani. Totul s-a întâmplat din cauză că nu a reuşit să ajungă la timp pe 2 septembrie la Parchet. 

Pur și simplu trăim în România, nici procurorii nu mai sunt ce au fost odată. Am fost chemat pe 2 septembrie la Parchetul de pe lângă jud sec 1 București, eu eram în Germania la un concert. N-am putut să ajung la timp, fiindcă a avut întârziere avionul. Am luat legătura cu avocatul să anunțe procurul că vin mai târziu, el n-a vrut să înțeleaga și m-a informat că voi fi adus mai târziu cu mandat de aducere”, a explicat Dani Mocanu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro