Dani Oţil, eşti bărbatul perfect! Cadoul inedit cu care şi-a impresionat iubita de ziua ei de naştere / FOTO

+3 click pentru
galerie

Dani Oţil, eşti bărbatul perfect! Cadoul inedit cu care şi-a impresionat iubita de ziua ei de naştere / FOTO © Instagram

Zi mare în viaţa lui Dani Oţil. Astăzi, iubita lui, Gabriela Prisăcariu, împlineşte 27 de ani, iar noua vârstă o prinde cum nu se poate mai fericită.

Dani Oţil, cadou inedit pentru iubită

Dani Oţil şi Gabriela se iubesc de mult timp, însă cei doi şi-au ţinut la început relaţia secretă. De teamă, probabil, au decis că este mai bine să se iubească în secret. Ulterior, Dani Oţil şi Gabriela şi-au dat seama că iubirea dintre ei este adevărată şi este momentul să le spună tuturor, astfel că de ceva timp au decis să nu se mai ascundă şi să împărtăşească cu fanii povestea lor de iubire.

Astăzi, aşa cum spuneam, Gabriela împlineşte o frumoasă vârstă, iar fericirea este imensă. Pe lângă sutele de mesaje pe care le-a primit din partea fanilor săi şi a prietenilor, cea mai emoţionantă urare a venit din partea lui Dani Oţil. Dar, pe lângă urarea făcută, Dani Oţil i-a făcut şi un cadou pe măsură. Ce credeţi? Vedeta de la Antena 1 i-a luat iubitei sale un bilet de avion cu destinaţia Paris. 

Dani Oţil a vrut ca Gabriela să se simtă specială de ziua ei, iar cel mai bun loc pentru a simţi asta este capitala iubirii. Fericită datorită darului primit, Gabriela nu s-a putut abţine şi a postat totul pe reţelele sociale.

Dani Oţil, relaţie celebră cu Mihaela Rădulescu

Dani Oţil s-a iubit mulţi ani cu Mihaela Rădulescu, însă în cele din urmă cei doi au decis să se separe. Ei bine, chiar dacă relaţia lor a ajuns la final, Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil păstrează în continuare o relaţie frumoasă de prietenie, aşa cum prezentatorul a recunoscut în urmă cu ceva timp.

"Ținem legătura când e nevoie. De curând, a filmat lângă Reșița. Echipa ei avea nevoie de lucruri, informații… Ne ajutăm tot timpul", a declarat Dani Oțil, pentru Viva!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro