Dani Oțil și iubita amână nunta din cauza coronavirusului! "Îmi pare rău, dar..."

+3 click pentru
galerie

Dani Oțil și iubita amâna nunta din cauza coronavirusului! "Îmi pare rău, dar..." © Instagram

Coronavirus face ravagii în showbiz-ul din România! Din cauza epidemiei, Dani Oțil și modelul Gabriela Prisăcariu sunt nevoiți să-și amâne nunta! 

Coronavirus a reușit să bage teama și în vedetele noastre. Bilanțul persoanelor infectate crește considerabil de la o oră la alta, iar oamenii nu știu cum să mai facă pentru a scăpa de epidemia care a luat prin învăluire întreaga lume. 

Și dacă vorbim despre Dani Oțil și modelul Gabriela Prisăcariu, lucrurile nu mai stau conform planului. Din cauza virusului ucigaș din China, cei doi sunt nevoiți să-și amâne nunta. Informația a fost făcută în cadrul emisiunii "Neața cu Răzvan și Dani", de către însuși prezentatorul tv. 

În unul dintre momente, Ecaterine, artista invitată în platou, i-a adresat o întrebare Gabrielei în calitate de viitoare mireasă. Dani a intervenit imediat, făcând anunțul la care nimeni nu se aștepta: nunta este amânată. 

"Apropo, Gabi, ce zici de colajul acesta, ţi-ar plăcea să îş asculţi la nunta ta? Ţie cum ţi s-a părut", a întrebat Ecaterine.

Răspunsul lui Dani a apărut imediat: "Îmi pare rău, dar, din cauza virusului, nunta s-a amânat"

Dani Oțil a cerut-o în căsătorie pe Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil și-a luat inima în dinți și i-a adresat iubitei sale marea întrebare. Răspunsul a fost unul pozitiv, iar cea care a făcut totul public a fost chiar Gabriela, care a postat o fotografie cu bijuteria de pe degetul inelar. Sunt fericiți, frumoși, se iubesc, și cu siguranță în cel mai scurt timp vor face declarații despre mult-așteptata nuntă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro