Daniela Crudu a mai pățit-o și în trecut. Bruneta, arsă cu țigara pe față de Mihai Costea. "Trebuie trimis la balamuc"

Daniela Crudu a mai pățit-o și în trecut. Bruneta, arsă cu țigara pe față de Mihai Costea. "Trebuie trimis la balamuc" © Arhiva

Daniela Crudu a avut o viață amoroasă tumultoasă și, nu de puține ori bărbații cărora le declara iubire o "răsplăteau" cu violență. Bruneta a trecut prin clipe de coșmar de curând, când a fost bătută de iubitul ei, un cetățean croat, cu care avea o relație de aproximativ un an.

Daniela Crudu s-a iubit cu Mihai Costea, alias Nilă, timp de trei ani, și din cauza geloziilor fotbalistului a renunțat la postul de asistentă TV de la emisiunea lui Dan Capatos.

Bruneta nu este la primul episod de violență în cuplu, pentru că și Mihai Costea a fost agresiv cu bruneta, ba chiar a ars-o cu țigara la un moment dat. Acest subiect a fost intens dezbătut într-o ediție a emisiunii XNS, "Un show păcătos", la acea vreme, iar Gigi Becali a avut și o intervenție telefonică.

"La un moment dat am vrut să ne ducem la poliţie să vă scăpăm de monştri care vă ard cu ţigările pe faţă. Cruduţa fost arsă cu ţigara pe faţă", a spus Dan Capatos. "Eu nu am ştiut. Eu nu admit aşa ceva. Ăsta e comportament de animal. Trebuia să se ducă la poliţie şi să o aresteze. Da cine e el să stingă ţigara pe faţa cuiva?. Cine face aşa ceva, trebuie să meargă la puşcărie. Asta nu e iubire, e iubire de om handicapat. Trebuie trimis la balamuc", a declarat Gigi Becali în emisiunea lui Dan Capatos.

Daniela Crudu, primele declarații după scandal

Dan Capatos a dezvăluit, în ediția de aseară de la „Xtra Night Show”, ce spune Daniela Crudu despre bătaia pe care a încasat-o. 

"Dacă nu fugeam, mă omora. Nu mai văd, am ochii lipiți și plini de sânge", i-a spus bruneta prezentatorului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro