Daniela Crudu, primele declarații după ce a fost bătută de iubit: „Nu mai văd, am ochii lipiți și plini de sânge”

+3 click pentru
galerie

Daniela Crudu, primele declarații după ce a fost bătută crunt de iubit © Instagram

Încă este foarte multă stupoare în jurul cazului șocant al Danielei Crudu, care a primit o bătaie cruntă de la iubitul croat. După incidentul șocant, Cruduța și-a închis toate căile de comunicare, de la rețele de socializare până la numere de telefon. Fostul ei coleg de emisiune, Dan Capatos, a reușit însă să discute cu bruneta, care a făcut declarații șocante.

Dan Capatos a dezvăluit, la „Xtra Night Show”, ce spune Daniela Crudu despre bătaia pe care a încasat-o. Lucrurile sunt destul de grave pentru brunetă, care a mărturisit că este atât de umflată, încât nici măcar nu poate să își deschidă ochii. Mai mult, faptul că a fugit din mașina unde a încasat bătaia pare să-i fi salvat viața.

„Dacă nu fugeam, mă omora. Nu mai văd, am ochii lipiți și plini de sânge”, i-a spus Cruduța lui Capatos, care s-a ales cu numeroase răni în urma bătăii, printre care o fractură de piramidă nazală și mai multe contuzii.

Daniela Crudu, bătută crunt de iubitul croat

Pentru Cruduța, totul a început ca o seară obișnuită de distracție. Împreună cu iubitul și de niște prieteni, bruneta s-a distrat într-un club, acolo unde, potrivit patronului, s-ar fi aprins primele scântei de conflict. Gelos pe faptul că iubita lui era recunoscută de mulți străini, croatul și-a vărsat furia pe vedetă ulterior, atunci când au rămas doar ei doi în mașină.

După ploaia de pumni primită, Daniela a coborât din mașină și, desculță fiind, a fugit nu mai puțin de 720 de metri până a ajuns, plângând, la o benzinărie.

Daniela Crudu a refuzat internarea în spital și nici nu vrea să depună plângere.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro