Daniela Crudu, primul eveniment după ce a fost bătută de iubit! Cum arată acum chipul brunetei

Daniela Crudu, primul eveniment după ce a fost bătută de iubit! Cum arată acum chipul brunetei © Instagram

Dar ce chip frumos răsare, e al ei, al Cruduţei oare? Da! E chiar ea! Cruduţa pe care o ştim şi o îndrăgim, şi-a făcut prima apariţie după ce a fost bătută de iubit şi parcă e mai frumoasă ca niciodată! Bruneta nu are niciun semn pe faţă, ceea ce înseamnă că totul este bine!

Daniela Crudu a suferit foarte mult din pricina fostului iubit care a bătut-o! Vedeta a decis însă să apeleze la o nouă procedură de înfrumusețare și în prezent strălucește. Bruneta pare să se fi reinventat, pentru că în prezent arată foarte bine.

Daniela Crudu arată mai bine ca niciodată, după bătaie

Fosta asistentă TV le-a dezvăluit tuturor că a apelat la o procedură numită "slimming face". Mai exact, presupune remodelarea liniei mandibulare, fiind un procedeu non-chirurgical și minim invaziv, iar pentru aceasta procedură Cruduţa a scos din buzunar suma de 550 de euro, scrie Antena Stars.

Ei bine...totul trece, iar timpul vindecă tot! Şi dacă nici Cruduţa nu e puternică, atunci cine? După câteva ore petrecute la un salon din Capitală, acolo unde s-a coafat şi s-a machiat, Daniela Crudu a ieşit ca scoasă din cutie şi a plecat către o petrecere! Aşa cum o ştim! Tot timpul cu zâmbetul pe buze şi pozitivă!

Daniela Crudu a fost bătută de iubitul croat

În urmă cu câteva săptămâni, Cruduța a ajuns la spital din cauza unei bătăi serioase încasate de la iubitul ei croat. Cei doi se întorceau de la un club, moment când o aparentă criză de gelozie l-a făcut pe bărbat să își iasă din minți. A lovit-o pe fosta asistentă de mai multe ori, bruneta alegându-se chiar cu fracturi. Daniela Crudu nu a vrut să vorbească despre acest incident, preferând să se concentreze pe vindecare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro