Daniela Crudu, răsfăţată de iubitul milionar din vacanţă în vacanţă! Ce destinaţii exotice au ales cei doi / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Daniela Crudu, răsfăţată de iubitul milionar din vacanţă în vacanţă! Ce destinaţii exotice au ales cei doi / VIDEO © Instagram

Daniela Crudu este îndrăgostită lulea de noul ei iubit, un milionar, care o plimbă din vacanţă în vacanţă. Ei, şi cum altfel să ţii o femeie precum Cruduţa lângă tine!

Spunem asta pentru că după vacanţa romantică din Brazilia, cei doi au zburat către o nouă desinaţie de vis: Ibiza, Spania şi că tot vorbeam de zbor, ţinem să vă spunem că preţul biletelor de avion l-au costat pe milionar 500 de euro

Şi, pentru că sunt doi oameni care se respectă, Daniela Crudu şi bogătaşul ei s-au cazat, bineînţeles la un hotel de lux, care l-a costat pe bărbat 1000 de euro, pentru trei nopţi.

Daniela Crudu ştie să trăiască doar pe picior mare. Astfel, după ce au petrecut câteva zile de vis în Spania, unde au petrecut şi s-au relaxat la malul mării, bruneta şi iubitul ei, au plecat într-o altă destinaţie: mai exact, în Italia, la Florenţa. Şi, dacă în Ibiza s-au distrat şi au mers la petreceri, în Florenţa cei doi porumbei au preferat să stea numai ei doi. Daniela şi misteriosul bărbat s-au plimbat pe străzile Florenţei, au vizitat atracţii turistice, şi au mâncat o îngheţată de la mama ei, potrivit Antena Stars.

Nici aici, costurile nu au fost mai mici. Spunem asta pentru că preţul biletelor de avion a fost 250 de euro, iar hotelul unde s-au cazat cei doi porumbei l-a costat pe iubitul Cruduţei 1000 de euro pentru trei nopţi.  Dar, ce mai contează banii când ai aşa peisaje, aşa atracţii şi cel mai important aşa femeie precum Cruduţa lângă tine.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro