VIDEO PAPARAZZI / Nu e glumă! Daniela Crudu e din ce în ce mai bună! Vedeta a făcut ravagii într-un restaurant cu ştaif

+4 click pentru
galerie

În această vară, Daniela Crudu este mai fierbinte decât vremea de afară! Recent, vedeta a făcut ravagii pe terasa unui restaurant de fiţe din Capitală.

Cu câteva zile în urmă, paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe „Cruduţa” în timp ce se îndrepta spre un local cu ştaif din nordul Bucureştiului. Însoţită de un prieten, focoasa brunetă a întors toate privirile.

Îmbrăcată într-un maiou alb şi cu jeanşi scurţi, mulaţi pe fesele superbe, Daniela Crudu le-a tăiat respiraţia reprezentanţilor sexului tare aflaţi în zonă. Nepăsătoare, vedeta şi-a văzut de drumul ei, alături de amicul său.

Imediat după ce au ajuns pe terasa restaurantului respectiv, cei doi au luat loc la o masă. Nu după mult timp, la faţa locului şi-a făcut apariţia un prieten de-al lor. Amabilă, „Cruduţa” s-a ridicat de pe scaun şi l-a sărutat pe obraji pe amicul său. Cu această ocazie, ceilalţi bărbaţi aflaţi în zonă au putut să admire în voie posteriorul vedetei.

Fericită că se afla în compania unor prieteni de nădejde, Daniela Crudu a fost numai zâmbete. Bruneta şi-a comandat o limonadă şi a stat la poveşti alături de cei doi masculi.

A făcut ravagii pe şantier

Daniela Crudu nu face senzaţie doar pe terasele restaurantelor din Capitală. Veterană pe platoul emisunii prezentate de nea Mărin, „Cruduţa” nu s-a putut abține de la trăznăile care îi sunt deja caracteristice.

În vizită la un bloc în costrucție, alături de alte vedete care au parte de tratament specific marca nea Marin în această vară, Daniela Crudu și-a lăsat pantalonii acasă și a venit îmbrăcată cât se poate de sumar. Și ca să fie treaba treabă, bruneta și-a pus casca de constructor și s-a urcat moț, pe mai mulți saci cu ciment. Bineînțeles, admiratorii de sex masculin ai vedetei au fost foarte încântați.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / S-a întors roata în viaţa lui Codin Maticiuc! Le-a răsfăţat pe femei, iar acum ele îi fac toate poftele

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Sexy şi rea, doar Roxana Dobre poate să fie aşa! Îmbrăcată super-hot, iubita lui Florin Salam i-a venit de hac unui bărbat

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro