FOTO/ Daniela Crudu, schimbare radicală de look. Cum arată vedeta cu breton

+3 click pentru
galerie

FOTO/ Daniela Crudu, schimbare radicală de look. Cum arată vedeta cu breton © arhiva

Daniela Crudu este o prezență pozitivă de fiecare dată. Vedeta este întodeauna veselă și nimic parcă nu stă în calea fericirii ei. Frumoasa brunetă și-a uimit fanii zilele aceastea cu o serie de fotografii în care apare sub forma unui alt look. 

Daniela Crudu impresionează oamenii oriunde merge atât prin frumusețea sa, cât și prin simțul umorului foarte bine dezvoltat. Vedeta a reușit totuși să-i surprindă fanii în ultimele zile cu o apariție mai altfel decât cele cu care aceștia au fost obișnuiți. Frumoasa brunetă și-a făcut o schimbare radicală de look și și-a lăsat breton, iar admiratorii vedetei au părut foarte încântați de alegerea făcută: „Maaamă cât de fain îți stă cu breton !!!! Bombă/ Frumoasa mea”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Bruneta este considerată una dintre cele mai sexy vedete de la noi, dar pentru a se menține așa Cruduţa apelează periodic la medicii esteticieni. Pe lângă sâni, bruneta a umblat la buze, nas, guşă, bărbie şi faţete. Unde mai pui că, la fel ca la maşini, Daniela trebuie să îşi menţină tuningul la zi cu tratamente corporale sau alte intervenţii care sunt în trend printre vedete.

Până la vârsta de 30 de ani, Daniela Crudu a reușit să bifeze foarte multe apariții la TV. A făcut parte din multe producții îndrăgite de telespectatori și pentru o perioadă a fost asistentă în emisiunea prezentată de Dan Capatos.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest