Daniela Crudu și-a asumat relația cu noul iubit. Bruneta e îndrăgostită lulea. FOTO

Daniela Crudu și-a asumat relația cu noul iubit. Bruneta e îndrăgostită lulea. FOTO © Instagram

Daniela Crudu e schimbată total! De când e îndrăgostită parcă strălucește și... este mult mai discretă! Bruneta și-a asumat acum relația cu noul iubit și este mai fericită și mai zâmbitoare decât oricând.

Cruduța a plecat cu iubitul în vacanță la munte și pare că se distrează de minune. Cei doi au ieșit la ski, unde... De altfel s-au și fotografiat! Și este chiar prima fotografie pe care cei doi au urcat-o pe un cont de socializare. 

Alături de cei doi amorezi este, bineînțeles, și sora Ana Crudu.

Bine, era și normal, mai ales că urmează revelionul și trebuie să petreacă împreună așa cum știu ele mai bine. Ei, dar revenind la Daniela Crudu, bine că și-a găsit și ea într-un final... Sufletul pereche. Nu de altă, dar când a fost întrebată cum ar trebui să fie iubitul ei, a avut cam multe ... cereri.

"Poate sunt și pretențioasă. Să fie matur. Eram mică cu Nilă și m-a luat valul nu mi-am dat seama când m-am îndrăgostit. Cred că doar atunci am fost îndrăgostită. Acum, de exemplu, nu mi-ar mai plăcea să am o dragoste cu năbădăi, să mă certe cum m-am îmbrăcat, să mă trimită să mă schimb.", povestea Daniela Crudu în urmă cu ceva timp, la Xtra Night Show. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro