Bomba bombelor! Daniela Crudu n-are milă de silicoane, care aproape îi plesnesc din decolteu

+3 click pentru
galerie

Bomba bombelor! Daniela Crudu n-are milă de silicoane, care aproape îi plesnesc din decolteu © Instagram

Daniela Crudu este una dintre cele mai sexy apariții din showbiz. Chiar dacă s-a retras de la TV și nopțile în care încingea ecranele la emisiunea lui Capatos, Cruduța continuă să pun pe jar imaginația bărbaților de pretutindeni.

În urmă cu câteva luni, înainte de a pleca peste hotare pentru a accepta provocarea „Ultimul trib”, Daniela Crudu și-a făcut niște mici retușuri. În fine, de fapt nu sunt chiar atât de mici, iar asta se vede în poze.

Daniela Crudu și-a pus silicoane noi

Cruduța a decis că s-a săturat de bustul ei și a făcut o pauză de la diversele intervenții la față, pentru a se reorienta spre sâni. Și-a scos silicoanele vechi și le-a înlocuit cu unele noi, pe care și le etalează acum cu mândrie pe rețelele de socializare.

Una dintre pozele prin care încântă cu decolteul o înfățișează pe brunetă în timp ce stă cu scaun, îmbrăcată cu o rochie roșie mulată. Vedeta: decolteul până la buric, care abia i se pliază pe silicoane.

Bineînțeles, fanii au fost în deliiiiiir.

Câți ani a avut Cruduța, când și-a început viața amoroasă

Atunci când te gândești la Daniela Crudu, te gândești la... picanterii. Motiv pentru care există tot soiul de întrebări, care mai de care mai indecente, la care bruneta chiar nu se sfiește să răspundă. Chiar recent, Cruduța a povestit, pe larg, despre viața ei amoroasă. A mărturisit că și-a pierdut virginitatea la 16 ani și că primul ei iubit, cu care a avut o relație de 3 ani, era mai mare ca ea cu 10 ani!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro