Daniela Gyorfi, replici acide pentru George Tal: "Plăteşti foarte mult la el!"

+3 click pentru
galerie

Daniela Gyorfi şi George Tal © Facebook

Prezentă în platoul unei emisiuni pentru a-şi aniversa vârsta de 50 de ani, Daniela Gyorfi a atras toată atenţia cu apariţia incendiară, dar şi cu atitudinea de pustoaică de 20 de ani, supărată că iubitul îi strică coafura. 

Nici bine nu a intrat în platou, a primit flori şi s-a şi luat de soţul ei, George Tal. Cântăreaţa a fost hotărâtă să-şi menţină imaginea în stare perfectă până la sfârşitul emisiunii. Astfel, în momentul în care George a vrut s-o pupe şi să-i ureze "La mulţi ani" şi în faţa fanilor, artista i-a reamintit că părul trebuie să rămână intact. "Plăteşti foarte mult la el.", i-a amintit Daniela soţului, care era aproape să-i strice coafura. 

Daniela a recunoscut că relaţia lor este una normală şi au certuri, deşi se iubesc foarte mult. "De câte ori ne certăm zic că ne despărţim.", a mărturisit artista. Daniela Gyorfi a continuat spunând că fiica lor este cea care reuşeşte să alunge toate certurile. 

Daniela Gyorfi şi George Tal formează un cuplu de aproximativ 12 ani, dar nu vă gândiţi că a fost totul numai lapte şi miere. Cei doi recunosc că au întâmpinat multe probleme, s-au şi despărţit la un moment dat, dar viaţa i-a readus împreună.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro