Dansatoarea Narcisa, față în față cu mama biologică, care a abandonat-o la 1 lună. Spiritele s-au aprins, la „Acces Direct”

Dansatoarea Narcisa, față în față cu mama biologică, care a abandonat-o la 1 lună. Spiritele s-au aprins, la „Acces Direct” © Acces Direct

Spune că nu are mamă! Spune că a crescut, de la o lună, fără să ştie ce înseamnă o îmbrăţisare caldă din partea femeii care a purtat-o în pântece 9 luni. Amintirile copilăriei au copleşit-o pe dansatoarea Narcisa.

Dacă ieri, a povestit despre momentul în care a aflat că verişorul lui Ţancă Uraganu, bărbatul care i-a spus că o iubeşte, are soţie şi copil acasă, azi, dansatoarea Narcisa ne vorbeşte despre cea mai mare dramă din viaţa ei: copilăria fără mamă!

Drama Dansatoarei Narcisa. Mama ei, vie sau moartă?

Invitată la „Acces Direct”, Dansatoarea Narcisa a fost vizibil emoționată. Cu ochii în lacrimi, a vorbit despre povestea ei emoționantă de viață. Ieri, după ce a fost părăsită de vărul lui Tzancă Uraganu, Voetin, Narcisa își plânge acum amarul din cauza vieții sale de familie. Pentru ea, mamă este cea care a crescut-o.

Mama biologică, însă, a abandonat-o când avea numai o lună, la dorințele tatălui ei. A fost crescută de tatăl ei, iar azi, după 28 de ani, a ajuns față în față cu femeia care i-a dat viață.

„Mama există, dar... există doar nu numele, pentru că... Ea m-a părăsit la o lună de zile, lăsându-mă cu tatăl meu, din cauza tatălui ei. I-a cerut el să mă lase. Tata m-a crescut singur”, a spus Narcisa, la „Acces Direct”.

Când a ajuns față în față cu mama ei biologică, a început un scandal din primele momente.

„Nu ai ce să cauți aici. Ce să cauți tu în viața mea?”, au fost primele cuvinte pe care i le-a zis Narcisa mamei biologice.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro