Șoc în lumea manelelor! Dansatoarea Narcisa, iubire cu vărul lui Tzancă Uraganu. Atenție: el e însurat!

Șoc în lumea manelelor! Dansatoarea Narcisa, iubire cu vărul lui Tzancă Uraganu. Atenție: el e însurat! © Acces Direct

Durere fără margini pentru o frumoasă dansatoare. De când a aflat că iubitul ei, cântăreţ de manele, este însurat cu altă femeie, Narcisa Maria plânge zi şi noapte. Tânăra susţine că a avut o relaţie de un an cu vărul lui Ţancă Uraganu, Voetin, dar abia acum două luni a aflat că artistul are soţie şi copil acasă. A fost cea mai cumplită lovitură pentru bruneta îndrăgostită până peste cap!

Dansatoarea Narcisa nu îşi mai revine din şoc, de când a aflat că iubitul ei are acasă soţie şi... copil.

„M-a căutat cineva pe Facebook și mi-a dat mai multe detalii despre el. Nu l-a crezut prima dată, până când nu am văzut dovezile, nopțile când el lipsea, era fix cu ce lipsea el din viața mea”, a povestit Maria Narcisa, pentru „Acces Direct”.

Supărată, frumoasa dansatoare i-a cerut explicaţii iubitului tradător...

Narcisa a continuat: „Însă explicația a fost: să nu te pierd nici pe tine, nici pe ea, groaznic. Despărțirea a venit în momentul în care eu l-am pus în fața faptului împlinit.”

Chiar dacă încă îl mai iubeşte, Narcisa nu poate trece peste trădarea artistului. Narcisa şi Voetin, verişorul lui Ţancă Uraganu, s-au cunoscut pe Facebook. Şi la scurt timp, cei doi au început o relaţie amoroasă, povesteşte bruneta cu inima frântă.

„La început am colaborat profesional, după a început o relație între noi doi. Eu dansam pe muzica lui”, a mai spus Narcisa.

Dansa... la trecut. Pentru că acum Narcisei numai de dans nu-i mai arde. De când a aflat că nu e singura femeie din viaţa verişorului lui Ţancă, suferă nu doar ea, ci întrega sa familie.

Plânge zi și noapte! Dansatoarea Narcisa pur și simplu nu poate accepta faptul ca relația cu Voetin a fost doar o... minciună. O iluzie extrem de... dureroasă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro