De ce a ales Andreea Marin să plece din țară doar cu iubitul. Vedeta a spus totul, fără perdea

+3 click pentru
galerie

De ce a ales Andreea Marin să plece din țară doar cu iubitul. Vedeta a spus totul, fără perdea © Instagram

Andreea Marin s-a bucurat de o vacanță exotică în urmă cu o lună, tocmai în Bali. Vedeta a ales să se deconecteze total, timp de aproape două săptămâni, alături de iubitul ei.

Andreea Marin mărturisește că tocmai din cauza faptului că ea și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, au avut la început o relație la distanță, a făcut-o să aleagă să meargă în vacanță doar în doi, fără fiica ei, Violeta. Vedeta a avut parte de experiențe de neuitat și spune că, de această dată, chiar a reușit să se deconecteze total de grijile cotidiene.

"Am venit pentru prima dată cu adevărat relaxată, am ales să nu muncesc în vacanţă, pentru că de multe ori o făceam şi acolo. Am ales să-mi las mintea să fie doar acolo, să nu mă mai gândesc la grijile care nu se termină niciodată. Şi am ales să petrec un timp însemnat în natură. Ceea ce m-a deconectat cu adevărat. Am fost împreună cu partenerul meu, Violeta era cu familia. Dacă anul trecut am avut o relaţie mai la distanţă, acum am echilibrat balanţa", a declarat Andreea Marin pentru click.ro.

În urmă cu ceva timp, Andreea Marin a recunoscut că a fost foarte greu să aibă o relație cu iubitul ei. Vedeta făcea des "naveta" între România și Africa, Adrian Brâncoveanu fiind consulul României în Libia.

''Am făcut drumuri România-Africa şi înapoi. Acest timp petrecut la distanţă a fost foarte greu, nu este uşor să iubeşti pe cineva pe care îl vezi pe hartă, la capătul celălalt al lumii. Dumnezeu este mare şi cred că undeva acolo am făcut noi ceva bun de a întors faţa către noi'', a spus Andreea Marin la Agenţia Vip.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro