De ce a murit Ion Dolănescu. Atenție! I se poate întâmpla oricui!

De ce a murit Ion Dolănescu. Atenție! I se poate întâmpla oricui! © Arhivă

Au trecut 10 ani de la moartea lui Ion Dolănescu, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi. Regretatul cântăreț s-a stins din cauza unei afecțiuni care poate lovi pe oricine, oricând. Asta face ca moartea lui să fie și mai tragică și neașteptată.

Ion Dolănescu a murit pe 19 martie 2009. În după-amiaza acelei zile, un echipaj SMURD a fost chemat de urgență la locuința artistului, după ce s-a raportat că nu mai respira. Cântărețul făcuse stop cardio-respirator.

De ce a murit Ion Dolănescu

Medicii ajunși la fața locului s-au chinuit timp de o oră să îl readucă la viață, însă manevrele de resuscitare s-au dovedit a fi în zadar. Ion Dolănescu nu a mai putut rezista, iar artistul s-a stins din viață, lăsând în urma lui doi fii care nu se înțeleg nici în ziua de astăzi.

După moartea lui Ion Dolănescu, între Dragoș și Ionuț, fiii acestuia, a izbucnit un război pentru avere. Relația lor a fost atât de afectată încât nu s-au putut uni nici măcar pentru parastasul tatălui lor. Cei doi au organizat pomeni separate.

„Îmi fac datoria în fața tatălui meu, a religiei și a tradiției. Acum avem (n.r., el și Ionuț Dolănescu) o relație civilizată”, explica la vremea respectivă Dragoș Dolănescu. „Eu acum, prin televizor, transmit salutări. Fiecare om trece prin viață și are anumite întâmplări și scoate anumite concluzii. Eu am scos anumite concluzii și am vrut să fac anumite lucruri în viața asta.”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro