De ce a murit soțul Mariei Cârneci. O operație și o boală nemiloasă au făcut perechea fatală

+3 click pentru
galerie

De ce a murit soțul Mariei Cârneci. O operație și o boală nemiloasă au făcut perechea fatală © Arhivă

Maria Cârneci trece prin clipe cumplite. Soțul și marea ei iubire, Romulus Petrescu, a murit, după o lungă bătălie cu o boală nemiloasă. Acum, îndrăgita artistă, pe care ne-am obișnuit să o vedem mereu cu zâmbetul pe buze, se pregătește de cea mai neagră zi: cea în care trebuie să își conducă partenerul pe ultimul drum.

Romulus Petrescu, soțul Mariei Cârneci, a murit pe 25 noiembrie, pierzând bătălia cu o boală nemiloasă.

De ce a murit soțul Mariei Cârneci

Toată viața s-a chinuit din cauza acestei boli, pentru care încercat tot felul de tratamente și remedii. În urmă cu câteva luni, chiar a suferit o operație, conform playtech.ro.

Se pare că această intervenție i-a pus capac. Au apărut mai multe complicații în urma operației, iar trupul lui, deja slăbit din cauza afecțiunii de care suferea, nu a mai putut face față și a cedat.

A lăsat în urma lui un gol imens, în inima unei artiste care vorbea mereu cu multă dragoste despre familia ei, pe care o considera cel mai important lucru din viața ei. Cu Romulus Petrescu a fost căsătorită timp de peste 30 de ani, fiind sufletul ei pereche și, așa cum chiar ea a spus de multe ori, cel mai bun om pe care l-a întâlnit.

Trupul neînsuflețit al lui Romulus petrescu va fi depus azi, 26 noiembrie, la capela cimitirului din Pipera, acolo unde prieteni și oameni care au ținut la el sunt așteptați să vină și să aducă un ultim omagiu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro