De ce a murit Stela Popescu. Actrița a fost găsită moartă de fiica adoptivă

+3 click pentru
galerie

De ce a murit Stela Popescu. Actrița a fost găsită moartă de fiica adoptivă © Arhivă

Una dintre cele mai șocante morți din showbiz-ul nostru a fost Stela Popescu. Marea actriță s-a stins în noiembrie 2017, atunci când nimeni nu se aștepta. A fost o moarte fulgerătoare, care a luat prin surprindere o țară întreagă. Acum câteva zile, când s-au împlinit doi ani de la pierderea actriței, a fost ținut un parastas în memoria sa.

Stela Popescu a murit în noaptea dintre 22-23 noiembrie 2017, potrivit raportului de la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” (INML). Trupul neînsuflețit al actriței a fost găsit chiar de fiica ei adoptivă.

De ce a murit Stela Popescu

Tot raportul oficial INML a arătat că Stela Popescu a murit din cauza unui accident vascular cerebral hemoragic sever.

„I.N.M.L. "Mina Minovici" Bucureşti a efectuat astăzi, 24 noiembrie 2017, autopsia medico-legală a doamnei Popescu Stela, ca urmare a emiterii ordonanţei nr. 392500/23.11.2017 a D.G.P.M.B. -Serviciul Omoruri şi a constatat că moartea domniei sale a fost neviolentă fiind datorată unui accident vascular cerebral hemoragic sever incompatibil cu viaţa, care s-a putut produce la data de 22-23.11.2017”, se arată în expertiza realizată de INML.

Stela Popecu a murit la vârsta de 81 de ani. A fost găsită moartă în locuința ei din Capitală, chiar de fiica adoptivă. Printre primele persoane care s-au deplasat la fața locului a fost Alexandru Arșinel, bun prieten și partener de scenă al regretatei artiste. A fost înmormântată pe 26 noiembrie, la Cimitirul Cernica, alături de soțul ei, textierul Mihai Puiu Maximilian.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro