De ce s-au despărțit Antonia și Vincenzo Castellano. Nu este motivul pe care îl credeau toți

De ce s-au despărțit Antonia și Vincenzo Castellano. Nu este motivul pe care îl credeau toți © Arhivă

La început, păreau cuplul perfect. Nu doar că arătau bine împreună, dar Antonia și Vincenzo Castellano păreau să se bucure de ceea ce mulți oameni doresc: o iubire tânără și profundă, din care chiar s-a născut o fată superbă, pe nume Maya. Însă, după șase ani de dragoste, relația celor doi s-a destrămat. Dar de ce?

Timp de mulți ani, Antonia și Vincenzo Castellano s-au duelat în tribunale, pentru a-și duce la capăt divorțul. Presa scria că motivul pentru care totul s-a rupt între ei a fost o aventură extraconjugală a Antoniei, cu nimeni altul decât Alex Velea. Să fie adevărat?

De ce s-au despărțit Antonia și Vincenzo Castellano

Chiar Vincenzo Castellano a dezvăluit, într-un interviu, adevăratul motiv al despărțirii de Antonia.

„Când ea a început să se vadă cu Velea, noi nu mai eram împreună de vreo 4-5 luni”, a explicat Castellano, atunci când a fost întrebat dacă Velea a contribuit în vreun fel la ruptură. „Distanţa a făcut ca relaţia noastră să se răcească. Ea nu m-a înşelat, eu n-am înşelat-o. Ba chiar, m-a sunat şi m-a anunţat că are o relaţie cu băiatul ăla. Velea nu are nici o vină. Iar cine a zis că Antonia i-a spart casa, se pripeşte. Poate nici relaţia lui cu fosta soţie nu mai funcţiona.”

Drept urmare, a existat sinceritate între Antonia și Castellano, motivul real al rupturii dintre ei fiind distanța. Chiar și așa, tot în același interviu, pentru Click!, declara că nicicum nu o va mai primi dacă se va întoarce vreodată la el. Nu credem că ar fi cazul, totuși... Antonia și Alex Velea sunt foarte fericiți și se bucură de cei doi băieți pe care îi au împreună.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro