E oficial! Vincenzo Castellano şi-a asumat noua relaţie. Ea este femeia cu care a înlocuit-o pe Antonia

+4 click pentru
galerie

E oficial! Vincenzo Castellano şi-a asumat noua relaţie. Ea este femeia cu care a înlocuit-o pe Antonia © arhivă

Vincenzo Castellano se poate considera un om fericit! Cunoscut afacerist trăieşte o poveste de dragoste de ceva vreme cu o focoasă brunetă şi pare-se că lucrurile merg din ce în ce mai bine între ei. Nu spunem asta degeaba, ci pentru că şi-a asumat relaţia pe reţelele de socializare.

Dacă la începutul relaţiei cu focoasa brunetă Vincenzo Castellano a fost mai discret pe reţelele de socializare, acum punem spune clar că e sigur de faptul că lucrurile se îndreaptă spre... bine. La câteva luni de când s-a aflat că şi-a refăcut viaţa, fostul soţ al Antoniei nu se mai ascunde. 

Vincenzo Castellano a postat o fotografie în care apare alături de iubita lui, Andreea, după ce a pus una doar cu ea la... story! De ce alte semne să mai avem nevoie ca să înţelegem că Vincenzo Castellano este în culmea fericirii? 

Cum a reuşit Andreea să-i cucerească inima lui Vincenzo Castellano? Ei bine, dacă aruncăm o singură privire, ne dăm seama! Decolteu adânc, picioare de model, buze senzuale şi ochi mari! 

Vincenzo şi-a refăcut viaţa cu Andreea, Antonia cu Velea!

La câteva luni de la despărţirea de Vincenzo Castellano, Antonia s-a îndrăgostit de Alex Velea, artistul căruia i-a şi dăruit doi copii: Dominic şi Akim. Însă, începutul relaţiei dintre cei doi a fost plin de controverse. Alex Velea a pus punct căsniciei cu mulatra Ana, iar Antonia şi Vincenzo Castellano au dat startul luptei pentru custodia fetiţei lor, Maya.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro