De ce nu a avut copii Cristina Țopescu. Jurnalista și-a iubit animalele mai presus de orice

De ce nu a avut copii Cristina Țopescu. Jurnalista și-a iubit animalele mai presus de orice © Facebook

La doar 59 de ani, Cristina Țopescu a ales să plece printre Îngeri și să lase în urma ei numai durere și un gol imens în sufletele celor care au cunoscut-o și apreciat-o. Jurnalista a fost găsită fără suflare în propria casă, iar pentru moment nu se cunosc motivele exacte ale decesului subit.

Cristina Țopescu și-a dedicat toată viața carierei și iubirii pentru necuvântătoare. Jurnalista iubea din tot sufletul câinii și se implica în diverse acțiuni de salvare a patrupedelor. Cât despre o familie a ei și despre copii, puțini știu că fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu și-a dorit să aibă copii, însă o eroare medicală i-a curmat acest vis pentru totdeauna. Cristina Țopescu a vorbit transparent despre această dorință neîmplinită pe Facebook, în urmă cu ceva timp. Jurnalista a reușit să își mai aline din durerea sufletească cu ajutorul câinilor săi, pe care i-a iubit enorm.

„Cred că răspunsul la altă trăsnaie a Facebook-ului nu e întâmplător. Eu n-am copii decât ai altei specii. Pentru că și ei sunt copii. Cine nu înțelege asta e, elegant spus, un homocentrist și nicidecum un umanist. Mi-am dorit mult copii, dar o greșeală medicală, chiar două, au făcut imposibilă dorința asta a mea mare.

Mi-aș fi dorit un copil nu pentru mine, ci doar ca să încerc să formez un om bun, generos, iubitor de toate ființele, responsabil și solidar cu suferințele și bucuriile lumii, universului. Ce vise, nu? Răspunsul la întrebarea asta, însă, a venit așa, pentru că în poza asta sunt cu tatăl meu, nu sunt singură. Și eu l-am iubit și îl iubesc din toată inima, da! Mi-a fost și model în multe privințe. Tatăl meu a fost un om special și îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-am născut copilul lui. Într-o viață viitoare, sper să fiu și eu o mamă de care copiii mei să fie mândri”, a scris Cristina Țopescu pe Facebook.

Apropiații Cristinei Țopescu sunt în stare de șoc la auzul veștii că jurnalista a murit subit, la doar 59 de ani. Prietenii încercau să dea de ea de mai bine de câteva săptămâni, însă în faza inițială nu s-au îngrijorat pentru că jurnalista obișnuia să nu dea nici un semn de viață zile întregi și să schimbe planurile în ultima secundă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro