EXCLUSIV / De ce s-a despărțit Bogdan Ionescu de la „Insula Iubirii” de iubită. Avem primele declarații

+3 click pentru
galerie

EXCLUSIV / De ce s-a despărțit Bogdan Ionescu de la „Insula Iubirii” de iubită. Avem primele declarații © Instagram.com

Bogdan Ionescu de la „Insula Iubirii” este un bărbat de mare succes în afaceri și proiecte, dar se pare că la capitolul dragoste nu stă prea bine! Deși de curând s-a afișat cu o brunetă focoasă și între cei doi lucrurile păreau că sunt lapte și miere, situația este diferită. 

De câteva zile, Bogdan Ionescu de la „Insula Iubirii” a încetat să se mai afișeze alături de focoasa brunetă care îi pusese inimioara pe jar și alături de care începuse o frumoasă poveste de iubire. Ei bine, se pare că nu toate lucrurile erau ok între cei doi și, din contră, Bogdan a fost încă o dată dezamăgit de femei și nu vrea să se mai implice, în viitorul apropiat, în relații serioase. Cu toate acestea, este optimist și convins de faptul că la un moment dat își va găsi aleasa. 

Contactat de reporterii spynews.ro, fostul concurent de la „Insula Iubirii” ne-a povestit, în exclusivitate, că motivul rupturii de Alexandra a fost faptul că a aflat că aceasta încă era...într-o relație! Mai mult, pe instastory, Bogdan Ionescu a răspuns la una dintre întrebările lansate de fanii lui care suna cam așa: „De ce te-ai despărțit de iubită?” / „Era confuză”, a spus Bogdan, cu diplomație, fără să ofere alte detalii care ar putea să o pună într-o lumină proastă pe fosta lui iubită.

„A uitat un mic detaliu: faptul că avea o relație cu altcineva sau, cel puțin, eu așa știu. Era confuză, de-asta am spus pe Instagram că este confuză. Se mai întâmplă, nu este prima dată când o pățesc. Am aflat luna trecută, de la niște cunoștințe. De aflat, se află orice...Și în privința relațiilor, sunt destul de dezamăgit, dar o să fie bine la un moment dat” ne-a declarat, în exclusivitate, Bogdan Ionescu. 

Un lucru pentru care Bogdan și-a câștigat simpatia fanilor a fost acela că mereu a dat dovadă de diplomație în raport cu viața lui personală și cu femeile alături de care s-a afișat fie în viața reală, fie pe rețelele de socializare. Să ne aducem aminte de episodul cu Hannelore de la „Insula Iubirii”, atunci când fostul concurent a fost la fel de diplomat și cu bun simț și nu a zis/făcut nimic ce ar fi putut să o pună într-o postură neplăcută pe fosta lui soție. Se pare că Bogdan și-a păstrat obiceiul de a fi un adevărat gentleman!

Cu ce se ocupă Bogdan Ionescu, acum

Bogdan de la „Insula Iubirii” a venit în Thailanda alături de Hannelore, femeia care urma să-i devină soție în numai 2 luni, la momentul respectiv. Mereu sincer și asumat, fostul concurent a povestit în cadrul celui mai tare reality-show că are o firmă de tractări, dar acum, lucrurile s-au mai schimbat. Bogdan și-a construit singur cea mai bună versiune a lui și mereu a muncit, pentru a obține mai multe lucruri „pe barba lui”.

Întrebat de reporterii spynews.ro cu ce se ocupă acum, Bogdan a fost la fel de sincer și ne-a povestit, în exclusivitate, că are planuri mari pentru viitorul său. 

„Am închis business-ul cu tractări, curând voi deschide o firmă de închirieri de mașini. De asemenea, dezvolt un sistem pe network marketing și am în plan să călătoresc de toți bănuții”, ne-a declarat Bogdan Ionescu. Mai mult, fostul concurent de la „Insula Iubirii” le-a promis fanilor săi surprize de proporții în ceea ce-l privește, pe care le va dezvălui la momentul potrivit. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro