De ce se teme complicele lui Dincă? Ștefan Risipiceanu nu vrea să meargă acasă, dacă va fi eliberat din arest

De ce se teme complicele lui Dincă? Ștefan Risipiceanu nu vrea să meargă acasă, dacă va fi eliberat din arest © Arhiva

În timp ce Gheorghe Dincă cere cu disperare plasarea la domiciliu, pentru a scăpa de arest, complicele lui, Ștefan Risipiceanu, nu vrea să părăsească Penitenciarul din Slatina, acolo unde a fost dus ieri, împreună cu cel numit "monstrul" din Caracal. 

Ștefan Risipiceanu spune că nu vrea să meargă acasă, în cazul în care va fi eliberat, pentru că nu are bani, astfel că preferă să rămână în arest. Gheorghe Dincă, cel care a mărtusirit că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, le-a cerut magistraților de la Tribunalul olt să îl plasese în arest la domiciliu și să nu mai fie acuzat de viol, în cazul Alexandrei Măceșanu și de omor, în cazul Luizei Melencu.

Ștefan Risipiceanu nu vrea să plece din arest pentru că nu are bani să meargă acasă.

Complicele lui Dincă a fost arestat preventiv în noiembrie anului trecut, după ce a fost acuzat de procurorii DIICOT că l-a văzut pe Gheorghe Dincă după ce a răpit-o pe Luiza Melencu și astfel i-a cerut bărbatului să o violeze și el pe adolescentă. 

"În aceeași zi, în camera unde dormea inculpatul Dincă Gheorghe, prin constrângere manifestată prin violență fizică și verbală, cei doi au violat-o pe tânăra lipsită de libertate", a declarat Giorgiana Hosu, procurorul-şef adjunct al DIICOT, în urmă cu ceva timp. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro