De pe podium la.. ambulanță! Gabi Szilagi, trup și suflet pentru români: ”Avem ture de 12 ore, mergem şi la suspecţii de coronavirus”

+3 click pentru
galerie

De pe podium la.. ambulanță! Gabi Szilagi, trup și suflet pentru români: ”Avem ture de 12 ore, mergem şi la suspecţii de coronavirus” © click.ro

De pe podium la.. ambulanță! Gabi Szilagi, una dintre cele mai frumoase fotomodele din România a renunțat la cariera de model și a devenit asistentă. Acum, blondina se dedică zi și noapte pentru bolnavii de coronavirus!

În vârstă de 51 de ani, Gabi Szilagi ese una dintre cele mai frumoase și cunoscute fotomodele de la noi din țară. S-a bucurat de un succes inedit acum mai bine de două decenii, însă, în cele din urmă, a considerat că altul este drumul ei. În urmă cu 7 ani, blondina a renunțat la cariera de model și a devenit asistentă medicală pe ambulanţă.

”Lucrăm în ture de 12 ore”

O dată ce a intrat în luptă, nu are de gând să mai iasă. Fostul model se dedică trup și suflet meseriei, și nu contează că muncește zile întregi, uneori și câte 12 ore încontinuu. Are o ”echipă de șoc” și împreună salvează viețile a zeci de oameni. 

A lăsat deoparte orice înseamnă haine de fiță, coafuri spectaculoase și machiaj extravagant. Acum, pe Gabi Szilagi o vedem numai în salopeta de asistentă, cu pantaloni şi bocanci. De asemenea, nu uită de riscul la care se expune în această perioadă critică, așa că poartă costum special împotriva coronavirusului.

Nu îi este teamă de nimic și este mereu pusă numai pe fapte bune. Potrivit click.ro, blondina merge împreună cu colegii ei la bolnavii infectați de coronavirus și are grijă să nu le lipsească nimic, fiind implicată într-totul pentru binele și sănătatea lor. 

”Merg la suspecții de coronavirus,  alături de colegii mei, dar suntem bine protejați dacă respectăm cu strictețe regulile de igienă și de dezinfecție. E incomod și anevoios, dar le respectăm. Sunt bine. Lucrăm în ture de 12 ore!”, a dezvăluit fostul fotomodel pentru sursa citată. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro