De teama pandemiei de coronavirus, Selly s-a izolat în casă. „Singurii vizitatori care mi-au trecut pragul”

+3 click pentru
galerie

De teama pandemiei de coronavirus, Selly s-a izolat în casă. „Singurii vizitatori care mi-au trecut pragul” © Instagram

Pandemia de coronavirus îi sperie și pe vloggeri. Selly, puștiul care face senzație pe Internet cu videoclipurile sale și-a luat măsuri drastice de precauție pentru a se proteja de virusul ucigaș din China.

La doar 19 ani, Selly a reușit să cucerească întreg Internetul. Puștiul a reușit să cucerească inimile a mii de oameni cu clipurile lui video, care mai de care mai ingenioase, astfel că se poate lăuda cu mii de abonați pe YouTube. De curând, acesta le-a dezvăluit fanilor că, la fel ca multe alte vedete din România, a luat și el măsuri radicale, de teama coronavirusului.

Selly a demonstrat că tratează cu foarte multă seriozitate perioada dificilă în care ne aflăm. Astfel că, simpaticul vlogger le-a trasnmis abonaților săi faptul că a decis să se izoleze în casă. Dovada? Acesta a postat o fotografie pe rețelele de socializare, prin intermediul căreia le-a împărtășit și un mesaj.

Potrivit spuselor sale, de când a decis să se izolele în locuința sa, Selly abia mai primește vizitatori, excepție făcând bineînțeles iubita sa.

„Stau închis în casă de câteva zile și singurii vizitatori care mi-au trecut pragul au fost iubita și... curierul care a adus un colet ce m-a făcut să cred că sunt filmat cu camera ascunsă, serios 😅😅”, a scris Selly pe contul lui de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro