FOTO / Selly, escapadă romantică alături de iubita sa. Ce destinaţie au ales cei doi îndrăgostiţi

+3 click pentru
galerie

FOTO / Selly, escapadă romantică alături de iubita sa. Ce destinaţie au ales cei doi îndrăgostiţi © Instagram

Selly este unul dintre cei mai îndrăgiţi vloggeri din ţara noastră. Tânărul vlogger a aluat o pauză de la filmări şi şi-a dus iubita într-o destinaţie de vis, loc în care cei doi s-au bucurat împreună de câteva momente romantice.

Deşi frânge inimile tuturor puştoaicelor din România, Selly are ochi doar pentru o singură fată. Vlogger-ul este îndrăgostit până peste cap de iubita lui Smaranda, lucru care se poate vedea cu uşurinţă din zâmbetul lor, de fiecare dată când se află unul în preajma celuilalt.

Cei doi porumbei au lăsat deoparte învăţatul şi filmările şi au pornit împreună spre o destinaţie de poveste. Dacă v-am stârnit deja interesul, simpaticul Selly şi iubita lui au ales să petreacă câteva clipe de linişte şi iubire în Braşov. Vremea a ţinut cu ei, deoarece s-au putut bucura împreună de peisajul alb, de vis şi de ninsoare. 

Fiind urmăriţi de mii de fani pe reţelele sociale, Selly şi iubita lui şi-au neglijat admiratorii şi le-au împărtăşit câteva fotografii de la munte, surprinşi într-un cadru intim. Aflaţi pe balconul unei cabane superbe din lemn, au fost fotografiaţi în timp ce se ţineau în braţe, vlogger-ul ţinându-şi cu drag iubita la piept.

În acelaşi timp, vlogger-ul i-a făcut o declaraţie de dragoste Smarandei, cei doi fiind aproape nedezlipiţi.

"Te iubesc ❤️", i-a transmis Selly iubitei sale, pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro