Decizie cutremurătoare luată de iubitul Denisei Răducu! S-a lăsat învins de suferință

+3 click pentru
galerie

Decizie cutremurătoare luată de iubitul Denisei Răducu! S-a lăsat învins de suferință © www.spynews.ro

A primit cea mai dură lovitură a vieții atunci când Denisa Răducu a murit, iar la scurt timp a luat o decizie cutremurătoare. Florin, iubitul regretatei cântărețe, s-a gândit mult până când și-a dat seama ce avea de făcut. 

După câteva luni de la moartea Denisei Răducu, Florin și-a dat seama că el nu se va mai putea apropia de locurile în care a trăit cu Denisa. Astfel, Florin le-a spus apropiaților că el nu va mai intra niciodată în apartamentul în care regretata artistă și-a dat ultima suflare. Era conștient că dacă va merge acolo îi va fi și mai greu să treacă peste pierderea suferită. 

„Florin suferă cumplit, după ce Denisa a pierdut lupta cu boala. El nu mai vrea să calce vreodată în casa care i-a aparţinut iubitei sale. Acel apartament îi aduce aminte de o groază de momente. Ne-a spus că dacă intră acolo se va prăbuşi complet”, ne-a spus un apropiat de-ai familiei, după câteva luni de la înmormântarea Denisei Răducu.

Denisa și Florin au decis să se căsătorească, după ce cunoscuta cântăreață a aflat că este bolnavă. Deși ar fi fost nevoie să meargă la biserică în scaun cu rotile, artista nu se dădea înapoi. Era visul ei cel mare să își întemeieze o familie. Din păcate, nu au mai apucat. Denisa a murit pe data de 23 iulie 2017. "Acum, după ce a murit, Florin regretă că nu a ajuns să o facă mai repede. El s-ar fi simțit împlinit dacă ar fi făcut acest gest", au spus apropiații familiei Denisei Răducu.

După câteva luni de când Denisa Răducu a murit, Florin s-a reîntors în străinătate, acolo unde are mai multe afaceri. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro