Primele declarații ale lui Cătălin Botezatu, după ce a fost operat: „Am făcut o gâlmă enormă”

Primele declarații ale lui Cătălin Botezatu, după ce a fost operat © Antena Stars

La scurt timp după ce a suferit o intervenție chirurgicală, Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâinile medicilor. Un banal control de rutină s-a transformat într-o internare și, apoi, chiar într-o operație. După ce și-a anunțat fanii de cele întâmplate, creatorul a oferit și declarații pentru Antena Stars.

Cătălin Botezatu a povestit ce s-a întâmplat, mai exact, și de ce a fost nevoie de internare și de o nouă intervenție. Se pare că totul a pornit de la o căzătură suferită în timpul unor filmări.

Cătălin Botezatu: „Am făcut o gâlmă enormă”

Lucrurile s-au complicat, întrucât acest mic accident s-a transformat într-o problemă mai serioasă, care nu a mai lăsat loc de amânare. Cratorul de modă povestește, însă, că totul a decurs ca pe roate și că nu există niciun risc sau restricție.

„Înainte de a pleca, am avut o intervenție chirurgicală la apendice. Am plecat, iar acum când m-am întors, am avut o căzătură la filmări și mi s-a umflat cotul. Am făcut o gâlmă enormă și a trebuit să fac... Bine, m-am dus pentru un control de rutină și a trebuit să fac și operația asta. Control, control și m-a internat. Da, acum mă simt ok. Nu există vreun risc. N-am nicio restricție. Am avut acum o lună, de regim. Acum, tot răul spre bine”, a spus Cătălin Botezatu, pentru Antena Stars.

Cătălin Botezatu, de urgență la spital

Probleme de sănătate pentru Cătălin Botezatu. Îndrăgitul creator de modă a ajuns pe mâinile medicilor, atunci când a observat că nu se simte prea bine. Creatorul a vorbit despre acest lucru pe rețelele de socializare, unde și-a asigurat admiratorii că totul este bine și că își va relua în curând activitățile obișnuite.


facebook whatsapp twitter pinterest