Primele declarații ale lui Cătălin Botezatu, după ce a fost operat: „Am făcut o gâlmă enormă”

Primele declarații ale lui Cătălin Botezatu, după ce a fost operat © Antena Stars

La scurt timp după ce a suferit o intervenție chirurgicală, Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâinile medicilor. Un banal control de rutină s-a transformat într-o internare și, apoi, chiar într-o operație. După ce și-a anunțat fanii de cele întâmplate, creatorul a oferit și declarații pentru Antena Stars.

Cătălin Botezatu a povestit ce s-a întâmplat, mai exact, și de ce a fost nevoie de internare și de o nouă intervenție. Se pare că totul a pornit de la o căzătură suferită în timpul unor filmări.

Cătălin Botezatu: „Am făcut o gâlmă enormă”

Lucrurile s-au complicat, întrucât acest mic accident s-a transformat într-o problemă mai serioasă, care nu a mai lăsat loc de amânare. Cratorul de modă povestește, însă, că totul a decurs ca pe roate și că nu există niciun risc sau restricție.

„Înainte de a pleca, am avut o intervenție chirurgicală la apendice. Am plecat, iar acum când m-am întors, am avut o căzătură la filmări și mi s-a umflat cotul. Am făcut o gâlmă enormă și a trebuit să fac... Bine, m-am dus pentru un control de rutină și a trebuit să fac și operația asta. Control, control și m-a internat. Da, acum mă simt ok. Nu există vreun risc. N-am nicio restricție. Am avut acum o lună, de regim. Acum, tot răul spre bine”, a spus Cătălin Botezatu, pentru Antena Stars.

Cătălin Botezatu, de urgență la spital

Probleme de sănătate pentru Cătălin Botezatu. Îndrăgitul creator de modă a ajuns pe mâinile medicilor, atunci când a observat că nu se simte prea bine. Creatorul a vorbit despre acest lucru pe rețelele de socializare, unde și-a asigurat admiratorii că totul este bine și că își va relua în curând activitățile obișnuite.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro