Declarațiile șocante ale celui care a fost martor la moartea lui Marcel Toader: „A căzut cu capul pe masă”

Declarațiile șocante ale celui care a fost martor la moartea lui Marcel Toader © Arhivă

Marcel Toader a murit fulgerător, la numai 56 de ani, iar apropiații și cei care l-au îndrăgit pe afacerist nu își pot reveni din șoc. Tragedia a fost una cu adevărat subită, iar nimic nu anunța ce va urma să se întâmple.

Martor la scenele cumplite a fost chiar un bun prieten de-ai lui Toader, Johnny Săndulescu. Acesta a făcut și declarații șocante despre momentul când afaceristul pur și simplu a cedat, parcă de nicăieri.

„Doamne, este groaznic ce s-a întâmplat. Nu pot să îmi revin. Venisem la Periș, acasă, și stăteam pe terasa casei. La un moment dat, din senin, lui Marcel i-a scăpat telefonul din mână și a căzut cu capul pe masă! Atât a fost! Inima lui a încetat să mai bată, nimic nu s-a mai putut face pentru el. Toți cei de aici, suntem șocați și distruși, țineam la el ca la un frate. Băiatul lui, Maximilian, nici nu poate să vorbească de durere! Nu mai pot spune nimic nici eu! Doar că... s-a dus Marcel al nostru”, a declarat Johnny Săndulescu, pentru wowbiz.ro.

Marcel Toader a murit sâmbătă, în jurul orei 16:00. Afaceristul de 56 de ani a suferit un infarct, iar medicii nu au putut face nimic pentru a-l salva. Toader se afla la casa unor prieteni din Periș, în momentul tragediei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro