Declarațiile EXCLUSIVE ale miliardarului turc care a sechestrat-o pe Ioana Filimon

Declarațiile EXCLUSIVE ale miliardarului turc care a sechestrat-o pe Ioana Filimon © Instagram

După ce scandalul presupusei răpiri a Ioanei Filimon a ținut prima pagină timp de câteva zile bune, iată că apare, în sfârșit, și varianta iubitului turc acuzat că ar fi făcut acest lucru.

Miliardarul a vorbit, în exclusivitate pentru Spynews.ro, despre lucrurile care s-au întâmplat în spatele acestui scandal monstru. Potrivit acestuia, totul ar fi luat-o pe arătură în momentul când a aflat că va merge din nou la închisoare.

Notă: Declarațiile de mai jos au fost traduse aproximativ.

„În primul rând, vă spun că sunt un afacerist faimos în Turcia. Vând arme, în mod legal și ilegal. Toată lumea mă cunoaște. La voi în țară, spuneți mafiot sau interlop. Este normal. Mi-a plăcut Ioana și am avut o vară frumoasă. Am aflat că voi merge la închisoare în 15 zile, timp de 9 luni. I-am serbat ziua Ioanei și i-am dat inelul sâmbăta trecută. Apoi i-am spus că este greu la închisoare, că sunt mulți bărbați duri. Am vrut să ne despărțim, pentru că o să fiu singur într-o cameră, fără telefon, fără nimeni. Mi-ar fi foarte greu cu iubită”, a spus iubitul turc al Ioanei Filimon.

Cum s-a ajuns la acuzațiile de răpire

Răpire? Ce răpire? Potrivit turcului, totul a pornit de la o mare neînțelegere, generată de faptul că Ioana nu răspundea la telefon. Astfel s-a ajuns și la acuzațiile de sechestrare care, susține afaceristul, ar fi un mod de a se răzbuna pe el pentru faptul că a vrut să le încheie relația.

„Ceva mai târziu, eram cu prietenii mei. M-a sunat poliția și mi-a spus că mama iubitei mele i-a sunat. Mi-au zis să vin luni cu ea. Mama ei a spus că am răpit-o pe Ioana. Cred că pentru că am zis că vreau să ne despărțim înainte să merg la închisoare, li s-a părut că e un joc. I-am zis că familiei ei îi e frică, pentru că nu răspunde la telefon. Mamei ei îi era teamă, e normal. Și când polițiștii au terminat, Ioana le-a spus că mama ei a făcut doar o mare greșeală. A rămas cu mine. Trece o zi și îi zic că am încheiat această relație. Pune apoi o poză și scrie că a terminat cu mine pentru că mă duc la închisoare. Apoi și-a închis pagina de Instagram. Acum toată lumea crede că am răpit-o și mă doare inima. Este o formă de răzbunare”, a mai spus afaceristul turc.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro