Bombă în cazul Ioanei Filimon. "Sechestrată" în Turcia, vedeta a fost cerută în căsătorie

+4 click pentru
galerie

Bombă în cazul Ioanei Filimon. "Sechestrată" în Turcia, vedeta a fost cerută în căsătorie © Foto: Instagram

Ioana Filimon a fost cerută în căsătorie. Da, da, aţi auzit bine. Deşi a trecut prin momente dramatice alături de iubitul ei, după ce prietenii l-au acuzat pe acesta că a sechestrat-o în Turcia, ei bine, lucrurile s-au întors la 180 de grade.

Ioana Filimon, "sechestrată" şi cerută în căsătorie în Turcia

Deşi prietenii vedetei erau absolut disperaţi de faptul că aceasta nu mai dăduse niciun semn de viaţă, ei bine, iată că Ioana Filimon şi-a uimit prietenii cu cel mai recent eveniment din viaţa ei: logodna. Cel care a dat vestea pe reţelele sociale a fost chiar iubitul tinerei, care a postat mai multe imagini de la cererea în căsătorie, care a avut loc într-un club.

Iubitul Ioanei Filimon i-a oferit româncei un inel superb şi extrem de valoros, doar doar aceasta îl va accepta. Modelul nu a stat prea mult pe gânduri pentru că din reacţia ei ne dăm seama că răspunsul a fost unul afirmativ. Ce să spunem, nu putem decât să ne uimească gestul iubitului ei, care vine la doar o zi după ce Spynews a anunţat că Ioana Filimon a avut probleme grave cu iubitul şi chiar a ajuns şi la Poliţie, în Turcia.

Ioana Filimon, "sechestrată" şi apoi luată de nevastă

Tot ce s-a întâmplat zilele acestea cu Ioana Filimon poate fi considerat drept un scenariu de film. Ioana Filimon ar fi fost sechestrată de iubtul turc şi obligată să rămână alături de el. În cele din urmă, pe fir ar fi intrat Poliţia, dar fără vreun mare sprijin, însă, pentru că, nu-i aşa, iubitul româncei este un bărbat influent în ţara lui. Apoi, noi imagini cu aceasta au apărut în spaţiul public, imagini ce o prezentau pe româncă făcându-şi bagajul. În plus, tot iubitul ei a fost cel care le-a dat prietenilor de înţeles că îşi duce iubita la aeroport.

Deşi Ioana Filimon trebuia să ajungă în ţară luni seara, se pare că aceasta şi-a anunţat într-un final prietenii că urmează să vină marţi. Ei bine, nu s-a întâmplat nici marţi, pentru că iubitul româncei a şocat pe toată lumea cu cererea în căsătorie. Să fie totul pe bune sau gestul ascunde în spate detalii... interesante?

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro