Declaraţiile martorului fugar, în cazul morţii lui Cornel Galeş. Ce le-a spus Sorin poliţiştilor, imediat după accident

Declaraţiile martorului fugar, în cazul morţii lui Cornel Galeş. Ce le-a spus Sorin poliţiştilor, imediat după accident © arhivă

Ies la iveală noi informaţii în cazul lui Cornel Galeş. Despre bunul său prieten, Sorin, cel cu care se afla în maşină în momentul producerii accidentului nu s-a ştiut mai nimic! Acum s-a aflat ce le-a spus poliţiştilor, imediat după tragedie.

Un apropiat al lui Cornel Galeş a mers cu Viviana la apartamentul în care acesta locuia în Spania, la începutul săptămânii. Bărbatul a intrat în direct prin intervenţie telefonică la Antena Stars şi a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre Sorin, personajul cheie în acest caz. 

Sorin se afla în maşină cu Cornel Galeş în momentul producerii accidentului. Însă, nimeni nu a reuşit să dea de el câteva zile bune, după ce s-a aflat de tragedie. Bunul prieten al lui Cornel Galeş a mărturisit că a vorbit cu Sorin chiar a doua zi!

Potrivit celor spuse de acesta, Sorin a fost sunat de poliţie pentru a cere informaţii privind identitatea unui membru al decedatului. Atunci, "martorul fugar", aşa cum a fost numit de opinia publică, "le-a spus să se uite pe telefon, să ia din agendă un număr de telefon", a declarat prietenul lui Galeş pentru Antena Stars.

De atunci, cei doi au mai vorbit, iar concluzia prietenului lui Cornel Galeş este că Sorin nu şi-a revenit din şoc. Cel mai probabil, acesta fiind şi motivul pentru care a preferat să stea departe de întrebările presei şi ale curioşilor.

"Nu, nu şi-a revenit. E greu să îţi revii după un şoc d-ăsta", a mai completat apropiatul.

Despre activitatea de pe Whatsapp a lui Cornel Galeş

Prietenul lui Cornel Galeş exclude din start ipoteza că acesta şi-ar fi pus capăt zilelor, după apariţia zvonului că ar fi existat un bilet de adio. "Păi cum să îşi lase bilet de adio, când el a fost să mănânce la un restaurant. El nu s-a dus să se omoare", a precizat acesta.

Privind activitatea de pe Whatsapp, a specificat că există diferenţa de ore şi că decesul a fost pe loc. Telefonul se află în prezent la Tribunal.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro