Deea Maxer a născut! Vedeta a devenit mamă pentru a doua oară

Deea Maxer a născut! Vedeta a devenit mamă pentru a doua oară © Facebook

În urmă cu puțin timp, Deea Maxer a adus pe lume cel de-al doilea copil al ei, o superbă fetiță.

Deea Maxer s-a dus la spital, pentru a o aduce pe lume pe fetița ei, încă de ieri seară. Și-a făcut bagajul și s-a pregătit intens, pentru a se asigura că totul va ieși ca la carte. Al doilea ei copil a venit pe lume prin cezariană, în dimineața zilei de vineri.

Deea și Dinu Maxer, părinți pentru a doua oară

Dinu Maxer a oferit și primele declarații, despre venirea pe lume a fetiței lui, care poartă un nume cu adevărat inedit: Maysa!

„Deea e bine, Maysa este foarte bine. Suntem extenuați încă, evident. Poți să faci o sută de pregătiri și să-ți fixezi anumite chestii, de obicei viața face cum vrea ei. Așa că, în jurul orei 2 jumate, m-a strigat Deea să vin, că i s-a rupt apa. Întâmplarea a făcut să am și eu o problemă digestivă. N-a fost atât de simplu! La ora 6 și ceva, Deea a rezistat și în momentul când a venit doctorița, a făcut și operația. (...) Deea are o problemă cu varice care, pentru un chirurg, este probabil cea mai mare provocare. Și atunci a fost cu emoții”, a declarat Dinu Maxer, la o emisiune TV.

Dinu Maxer a dezvăluit și detalii despre bebelușa lui, care a venit pe lume în urma unei operații destul de dificile, una la care Deea Maxer a recurs de nevoie, din cauza unor probleme de sănătate.

„S-a născut la ora 6 și 50 de minute. Înălțimea nu o știu, kilogramele sunt 3.200, ceea ce e fantastic pentru că a crescut în ultimele două săptămâni mai mult de jumătate de kilogram!”, a mai spus Dinu Maxer.


facebook whatsapp twitter pinterest