Deea Maxer a alăptat pe o bancă în parc, sub ochii tuturor. Cum a reacționat soțul ei. FOTO

+4 click pentru
galerie

Deea Maxer a alăptat pe o bancă în parc, sub ochii tuturor. Cum a reacționat soțul ei. FOTO © Facebook

Deea și Dinu Maxer trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor. Cei doi au devenit, recent, părinți pentru a doua oară, iar fiecare secundă alături de micuța lor comoară este o adevărată bucurie. Așadar, Deea Maxer are grijă să petreacă cât mai mult timp alături de fetița ei, indiferent unde se află.

Drept urmare, recent, Deea Maxer a recurs la un gest din ce în ce mai popular în rândul mămicilor din România: alăptatul în public. Nu doar asta, dar a postat și niște imagini din timpul procesului, unul considerat foarte intim și apreciat de multe femei din toată lumea.

Reacția lui Dinu Maxer

Acest lucru a fost dezvăluit chiar de Deea Maxer, care le-a arătat fanilor virtuali și ce reacție a avut soțul ei atunci când a văzut că alăptează în public. Deși lui i s-a părut puțin ciudat, Deea Maxer se mândrește cu alegerea ei și nu crede că este nimic greșit în a-și hrăni micuța atunci când îi e foame.

„Dacă vineri am fost la țară la bunici, azi am profitat de soare și am ieșit în parc. Maysa plângea, iar Dinu m-a întrebat: „Alăptezi aici?' I-am răspuns mândră: „Da, chiar aici! Pe banca aceea la soare. Și oriunde altundeva atâta timp cât ei ii este foame și are nevoie de mine!”, a scris Deea Maxer.

Deea Maxer a născut pentru a doua oară, acum câteva zile. Operația de cezariană nu a decurs perfect, apărând câteva complicații care, din fericire, s-au terminat cu bine. Cuplul Maxerilor mai are un băiețel, pe Andreas (8 ani).

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest