Cea mai emoţionantă ipostază de când Deea Maxer a devenit mamă pentru a doua oară. "O poză la care visez de o viață"

+3 click pentru
galerie

Cea mai emoţionantă ipostază de când Deea Maxer a devenit mamă pentru a doua oară. "O poză la care visez de o viață" © Instagram

A trecut o săptămână de când familia Deei Maxer s-a mărit, iar bucuria este una imensă pentru toată lumea. Bruneta şi-a dorit enorm să mai aibă un copil, iar visul i s-a îndeplinit în această toamnă.

Chiar dacă operaţia nu a fost deloc una uşoară, asta pentru că micuţa Maysa şi-a luat părinţii prin surprindere şi a venit pe lume mai devreme decât trebuia, în cele din urmă lucrurile s-au aranjat, iar mama şi copilul au fost foarte bine.

Astăzi, exact la o săptămână de când a venit pe lume, părinţii, alături de frăţiorul Andreas, au făcut o şedinţă foto extrem de emoţionantă. S-au poza toţi patru, spre marea bucurie a mămicii, care le-a făcut o mărturisire fanilor săi. Deea Maxer a povestit că dintotdeauna a visat să aibă doi copii, iar acum, în sfârşit, viaţa ei este una împlinită şi fericită. "O poză la care visez de o viață ❤️Noi patru 🙏👼", a scris Deea Maxer pe Instagram.

Deea Maxer a devenit mamă pentru a doua oară, în urmă cu o săptămână, atunci când în viaţa ei a venit micuţa Maysa. Fetiţa s-a grăbit puţin, asta pentru că, iniţial, operaţia de cezariană era programată pentru ora 7, însă în cele din urmă a avut loc puţin mai devreme.

"❤️Maysa Maria Maxer, BINE AI VENIT pe lume! Suntem binecuvântați!❤️ Ora nașterii 06:54, după ce Maysa ne-a luat prin surprindere. Membranele s-au rupt la ora 2:30 chiar dacă cezariana era programată în această dimineață la ora 7. Are 3190 gr și 49 cm, gălăgioasă dar extrem de grațioasă. Mulțumesc dnei Prof.Univ. DR pentru tot efortul depus împreună cu echipa dânsei din cadrul maternității. Datorită dânsei suntem bine, intervenția fiind una complicată. Mulțumesc pentru mesaje și gânduri 🙏👼👼", a scris Deea Maxer pe reţelele de socializare. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro