Deea Maxer, declarație surprinzătoare despre soțul ei: „Mi-a zis că nu se va trezi să schimbe scutece”

+3 click pentru
galerie

Deea Maxer, declarație surprinzătoare despre soțul ei © Arhivă

Au fost mari emoții pentru Deea și Dinu Maxer! Cei doi au devenit, recent, părinți pentru a doua oară. Acum au reușit să bifeze și un alt eveniment din viața lor: prima vacanță în patru, alături de fiul lor, Andreas, și de fetița lor, Maysa, cel mai nou membru al familiei.

Invitată la o emisiune TV, Deea Maxer a vorbit despre emoțiile primei vacanțe, dar a făcut și niște declarații surprinzătoare despre soțul ei, Dinu Maxer.

„Eu aveam emoții. Sunt mândră de Andreas, ne ajută. Cel mai frumos vis al meu s-a împlinit”, a declarat Deea Maxer, la o emisiune TV.

Fericita mămică a mai spus că este foarte mândră și că și-a văzut visul împlinit: o familie de patru, cu o fată și un băiat. Mai mult, a fost plăcut surprinsă de implicarea soțului ei, despre care spune că nu se aștepta să fie așa de atașat de fiica lor.

„Fac parte dintr-o familie de patru, mi-am dorit o fată și un băiat. E foarte dedicat Dinu, nu mă așteptam să fie atât de topit de Maysa. Noi am avut discuții lungi, mi-a zis dinainte că nu se va trezi să schimbe scutece. Suntem doar noi patru, am hotărât să nu mai implicăm pe nimeni în familie, n-avem bonă,” a mai spus Deea Maxer.

În final, Deea Maxer l-a mai lăudat puțin pe fiul ei, Andreas, care o ajută mereu și care ține foarte mult la surioara lui.

„Se implică mult, mă ajută la curățenie, abia așteaptă să vină de la școală ca să stea cu surioara lui”, a concluzionat Deea Maxer.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro