Delia, anunț trist pentru fani. Artista și-a amânat concertul drive-in de la Romexpo. Ce se întâmplă cu cei care și-au achiziționat deja biletele

Artista și-a amânat concertul drive-in de la Romexpo © Arhiva

La începutul acestei luni, Delia și-a entuziasmat fanii atunci când a anunțat faptul că se reinventează, iar pe data de 31 mai va susține un concert drive-in, o premieră în România. Doar că, acum, din cauza măsurilor impuse de pandemie, artista a fost nevoită să anuleze totul, veste ce i-a întristat extrem de tare pe cei care își doreau o petrecere altfel. 

Delia a avut poate cea mai strălucită idee de a se reîntoarce pe scenă, în fața celor care o iubesc, în ciuda faptului că ne luptăm cu noul coronavirus. Artista a muncit mult și a pus în vânzare bilete pentru un super concert drive-in, o premieră în România, ce trebuia să aibă loc pe data de 31 mai, la Romexpo. 

Din păcate, în ciuda faptului că evenimentul era extrem de așteptat atât de către artistă, cât și de cei care îi sunt fani, diva a trebuit să anuleze totul. 

Jurata iUmor a declarat faptul că din cauza noilor reglementări nu va mai putea susține, deocamdată, concertul mult așteptat. 

„Conform noilor reglementări aprobate de Parlament în cursul zilei de miercuri, 20 mai 2020, ce prevăd interzicerea evenimentelor de tip drive-in, suntem nevoiți să amânăm evenimentul „Delia Drive-In” din ‪data de 31 mai 2020 la o data pe care o vom stabili ulterior în funcție de cum va fi posibil din punct de vedere legal. Speranța noastră este ca relaxarea măsurilor să se întâmple începând cu ‪1 iunie, așa cum au anunțat guvernanții în ultimele zile. Echipa lucrează în continuare la acest proiect și facem tot posibilul să oferim publicului o experiență inedită”, a anunțat Delia, conform Click. 

Și pentru că deja unii și-au achiziționat biletele la concertul unic susținut de Delia, organizatorii evenimentului au venit cu soluții pentru fanii nerăbdători. Astfel există varianta de a se păstra biletul pentru viitoarea dată a concertului, ori se poate returna. 

„În cazul în care nu credeți că puteți participa la acest eveniment, puteți returna biletele. Puteți alege să primiți contravaloarea biletelor sub formă de voucher valabil pe platforma de bilete, sau restituirea sumelor în contul din care s-a făcut plata”, au anunțat organizatorii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro