Delia oferă sprijin în plină pandemie de coronavirus! ”Am făcut donații în mai multe rânduri”

+3 click pentru
galerie

Delia oferă sprijin în plină pandemie de coronavirus! ”Am făcut donații în mai multe rânduri” © arhiva

După ce Andra, colega ei de breaslă, a fost prima vedetă din showbiz-ul autohton care a decis să se implice în lupta cu coronvirusul, acum Delia a hotârât să fie și ea sprijin în această situație. Artista a donat zeci de mii de euro! 

Gigi Becali, Andra, familia Borcea sunt doar câteva dintre personalitățile de la noi care au decis să ofere sprijin spitalelor și mai multor instituții în plină luptă cu COVID-19. 

Acum Delia este cea care se înscrie pe lista celor care doresc să ajute în aceste momente pentru ca virusul provenit din China să dispară, iar oamenii să-și reia activitatea la fel cum o făceau până nu demult timp.

Artista a anunțat pe pagina sa de socializare că împreună cu soțul ei, Răzvan, au donat mai multe mii de euro în contextul pandemiei de coronavirus. Vedeta promite că nu se va opri aici și în continure va fi de ajutor instituțiilor care se ocupă de cazurile de COVID-19. 

”Eu și Răzvan am făcut donații în mai multe rânduri prin firmele în care suntem acționari. Donații de ordinul zecilor de mii de euro și cu siguranță vom continua să ajutăm pentru că lucrurile par să fie abia la început din păcate.” , a spus Delia pe InstaStory. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro