VIDEO / Delia, ”pusă la zid” din cauza epidemiei de coronavirus! Câte vacanțe și-a anulat artista

+4 click pentru
galerie

VIDEO / Delia, ”pusă la zid” din cauza epidemiei de coronavirus! Câte vacanțe și-a anulat artista © Instagram

Epidemia de coronavirus le-a pus la ”zid” pe vedetele noastre! Din cauza virusului ucigaș răspândit în întreaga lume, Delia este nevoită să stea acasă și să lase pentru o perioadă vacanțele luxoase. Prin telefon, în cadrul emisiunii ”Răi da' buni”, artista a dezvăluit cum se descurcă cu ”carantina”!

Coronvirus este de neoprit și pare să se răspândească mai repede decât credeam, numărul victimelor crescând considerabil de la o zi la alta. Din cauza acestei situații, toate zborurile au fost anulate, iar oamenii se văd nevoiți să renunțe la vacanțele din alte țări. Este și cazul Deliei, care a vorbit despre modul în care se descurcă cu ”carantina”, în cadrul emisiunii ”Răi da' buni”, prin telefon. 

”Sunt obișnuită să stau în casă”

Artista a declarat că nu îi este deloc greu și că iubește să stea în casă. În plus, atunci când nu este la concerte sau diferite evenimente, blondina stă pe terasa locuinței sau practică diferite activități sportive, cum ar fi alergatul prin parc.

”Nu mi-e greu, pentru că sunt obișnuită să stau în casă sau în preajma casei, sau pe terasă, pe balcon sau în parcul din preajma casei. Cam așa îmi desfășor eu viața în afara perioadelor de concerte, turnee, studio. Nu bat orașul, nu merg foarte des la restaurant, cafenele, nicăieri”, susține ea. 

”Sunt într-o vacanță, fac sport și mănânc organizat”

Și dacă aducem în discuție subiectul legat de vacanțe, atingem un punct sensibil al blondinei, deoarece cu toții știm că este o împătimită a plecărilor în străinătate, iar epidemia de coronavirus a pus-o la ”zid”. Cu toate acestea, vedeta nu se plânge și afirmă că se simte ca într-o vacanță. Face sport și mănâncă cât mai sănătos, îndemnându-și fanii la aceleași activități. 

”În perioada asta nu se va putea și risca, așa că îmi imaginez că sunt.. De fapt, nu, nu îmi imaginez nimic. Sunt într-o vacanță, fac sport, mănânc organizat și corect și chiar am mai mult timp pentru asta, tot timpul din lume. E foarte important să ne alimentăm corect, pentru că find mai sănătos te aperi mai bine de tot. Oxigenând creierul pe terasă, pe geam, iar e bine.”, a completat artista. 

Dacă tot vorbim despre alergatul în parc, Delia consideră că este singurul mod prin care se poate descărca, mai ales că face asta dimineața sau seara târziu, când nu este prea multă lume. Susține că este mult mai periculos mersul în supermarket-uri, așadar, oamenii nu ar trebui să găsească în asta un subiect de comentat. 

”Mi se pare mult mai periculos să mergi în supermakert, cu multe cărucioare și să stai la coadă. Nu iei coronavirus dând o tură de parc. Ei, oamenii o să comenteze imediat, că nu e bine să ieși în parc. Acum nu trebuie să ieșim toți”, a mai spus Delia. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro