Sunt două dintre cele mai în vogă artiste de la noi, dar cum se înţeleg, de fapt, Delia şi Sore. Au dat cărţile pe faţă

+4 click pentru
galerie

Sunt două dintre cele mai în vogă artiste de la noi, dar cum se înţeleg, de fapt, Delia şi Sore. Au dat cărţile pe faţă © Instagram

Delia şi Sore sunt unele dintre cele mai în vogă artiste de la noi, iar mulţi s-au întrebat cum se înţeleg, de fapt, cele două. Ei bine, Sore a fost cea care a dat cărţile pe faţă, iar noi vă spunem cum stau lucrurile între ele.

Sore şi Delia, colege de scenă

Sore şi Delia au reuşit să devină printre cele mai iubite artiste de la noi. Dragostea de muzică şi respectul acordat fanilor le-au făcut să fie mereu în top. Ei bine, mulţi s-au întrebat cum se înţeleg ele, mai ales că bătălia de a fi cel mai bun a fost mereu la ordinea zilei în industria muzicală.

Dar, nu acesta este şi cazul Deliei şi al lui Sore. Cele două blondine simpatice se înţeleg foarte bine, iar acest lucru înseamnă enorm pentru fanii lor. Ba chiar mai mult de atât, Sore se declară fana Deliei. Într-o postare publică, pe reţelele sociale, Sore a fost întrebată de un fan cu ce artist din România şi-ar dori să aibă o colaborare.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Sore a numit-o pe Delia drept cântăreaţa alături de care se vede într-un duet de excepţie. Dacă dorinţa i se va împlini rămâne de văzut. Până atunci noi nu putem decât să ne bucurăm pentru faptul că Delia şi Sore se înţeleg bine şi se respectă.

"Cu cine ai vrea să faci o colaborare?", a întrebat-o pe Sore un fan.

"Cu Delia. Eşti preferata mea, o spun public", a scris Sore pe Instagram.

Delia a lansat un nou hit

După o scurtă pauză, Delia a reuşit să-şi bucure, din nou, fanii cu cea mai recentă piesă. "Să-mi cânţi". Abia lansat de două zile, videoclipul Deliei a strâns peste 600.000 de vizualizări şi se află pe locul 1 în topul preferinţelor românilor de pe Youtube.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro