Cum reușește Delia să le facă față lui Bendeac și Cheloo, la „iUmor”: „Ne-am făcut această promisiune”

+3 click pentru
galerie

Cum reușește Delia să le facă față lui Bendeac și Cheloo, la „iUmor” © Instagram

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt formula de succes de la „iUmor” fără dar și poate. Sunt mulți care se întreabă cum face Delia de reușește, de atâția ani de zile, să „supraviețuiască” printre colegii ei, având în vedere că este singura „fată” dintre „băieți”.

Ei bine, chiar Delia a vorbit despre cum reușește să le țină piept colegilor de la masa juraților, mărturisind că este vorba despre simplul act al adaptării, dar și despre un mic pact, (până acum) secret.

Cum le face față Delia, colegilor de la „iUmor”

În primul rând, este ușor atunci când ești între prieteni. Pentru că, da, Delia, Cheloo și Bendeac nu mai sunt de mult doar colegi, ci și buni prieteni, care au glume pe care doar ei le înțeleg. Chiar și așa, ca să se integreze cât mai bine, Delia s-a transformat puțin: într-un mic... băiețel!

„Nu mă simt privilegiată! Ba chiar aș putea spune că încep să mă simt din ce în ce mai mult… băiețel. Mă transform! E singurul mod în care pot supraviețui!”, a povestit Delia, pentru Libertatea.

Pactul dintre cei trei jurați

Tot Delia a dezvăluit că există un pact între cei trei jurați, pe care l-au pus în vigoare încă de la primul sezon.

„Nu comentează nici de bine, nici de rău, niciunul, niciodată. Face parte din protocolul nostru. Noi ne-am făcut această promisiune, încă din sezonul 1 de «iUmor», că nu o să ne facem niciodată complimente, nu e genul nostru”, a mai spus Delia.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro